Vi kvinder har en tendens til at drømme om det, vi ikke kan få
Vi kvinder har en tendens til at drømme om det, vi ikke kan få

Vi vil have optagede mænd

Nu er det bevist - vi tænder mest på mænd, der er afsat til anden side

1. september 2009 af Rikke Hovn Poulsen

Hvad enhver singlekvinde med respekt for sig selv har vidst i årevis, er nu blevet videnskabeligt bevist: Alle de gode mænd er taget! Et amerikansk forskerhold har nemlig fundet ud af, at kvinder tænder meget mere på mænd, der har en kæreste, end frie singlemænd.

Forskerne undersøgte 184 heteroseksuelle mænd og kvinder. Først blev de sat til at svare på en række spørgsmål, og bagefter blev de præsenteret for et billede af en lækker person af det modsatte køn, som angiveligt skulle være et perfekt match for dem. Halvdelen af dem fik at vide, at personen var single - den anden halvdel, at han var optaget.


Til sidst skulle forsøgspersonerne fortælle, hvor interesserede de var i personen på billedet. Og sørme om ikke det viste sig, at 90 procent af kvinderne var super interesserede, når de fik at vide, at manden var i et fast parforhold, mens kun 59 procent syntes, han var værd at samle på, når de hørte, han var single.

- Måske har det noget at gøre med, at manden demonstrerer sin gode evne til at binde sig ved at være i et parforhold - og så er hans kvaliteter jo også blevet forhåndsgodkendt af en anden kvinde, gætter kvinderne bag undersøgelsen, Jessica Parker og Melissa Burkley fra Oklahoma State University

Hmm... det kan de jo have ret i. Men husk nu alligevel, at det er dårlig stil at forsøge at hapse en anden kvindes kæreste!

Og overvej så lige næste gang, om der virkelig er noget i vejen med den smækre singlemand, der lægger an på dig - eller om det måske er dig selv, der er lidt på gale veje?