Amy Poehler | Tina Fey
© Giphy.com

Videnskaben afslører: Disse dansemoves er de mest sexede

Hips don't lie

10. februar 2017 af Katrine Vendelbo

Elsker du at danse, men ved du ikke altid, hvad du skal gøre med dine kropsdele, når du står på dansegulvet? Og tænker du så meget over det, at dine bevægelser bliver robotagtige på den ufede måde? Hvis dansegulvet får dig til at føle dig som "Bambi på glatis", så anbefaler vi, at du læser med her.

En ny undersøgelse, som er offentliggjort i Scientific Reports, afslører nu, hvad der skal til, for at mændene vurderer din dans som sexet. 

YOU'RE bringing sexy back!

1. Sving hoften

Shakira vidste allerede tilbage i 2005, hvad mændene vil ha', for hips don't lie! De kvinder, som bevæger hofterne i store cirkler, får nemlig generelt flere positive tilbagemeldinger fra mændene. De betragter det som en feminin bevægelse at svinge med hoften, og måske bliver de også mindet om punktet lige under hofterne, som bekendt kan sende dem i ekstase... 

2. Løsslupne arme

Asymmetri i armbevægelserne er ifølge undersøgelsen også ret god dansestil, for det viser nemlig, at dine led er alt andet end stive. Så med dette dance move overbeviser du faktisk andre om, at din motorik er i top, og det kan mændene ret godt lide (hvorfor mon...).

3. Først det ene lår – så det andet lår

Bevægelsen i benene skal også gerne være asymmetrisk, og det betyder, at den ene lårbasse helst ikke skal kopiere den anden. Igen, det handler om ikke at fremstå for robotagtig. Her er det et godt råd at kende din alkoholgrænse – tilpas mange kulørte drinks kan bløde dine bevægelser op, mens for mange glas kan gøre dine ben for slaskede.

Giver denne artikel dig også lyst til at slå hofte, lår og arme løs? Vi anbefaler dig at fyre op for musikken og øve dig på disse dansetrin, så du fremover kan stjæle opmærksomheden på dansegulvet!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.