Kvinde og mand valentinsdag
© Getty Images

14 gode valentinsgaver til ham

Valentinsdag er lige om hjørnet, men hvad skal du give ham? Få inspiration til gaven her!

4. februar 2022 af Ida Storm Frøslev Hansen, Isabelle Lundberg og Simone Overgaard Aaberg

Valentinsdag ligger på lur lige om hjørnet – nemlig 14. februar – men har du fundet en valentinsgave til din udkårne endnu?

Inden du får stress, så se med her. Vi har nemlig fundet en række bud på valentinsgaver, der kan sætte et stort smil på hans læber og fyre endnu mere op for hans kærlighed til dig, så du kan få en glædelig valentinsdag med din kæreste/dit crush.

1. Billedramme med jeres sjove selfies

Køb en stor billedramme og fremkald en masse af jeres grimme og fjollede billeder, som du sætter ind i billedrammen.

Det er en personlig valentinsgave, som ikke koster særlig meget, og han vil helt sikkert sætte pris på din kreative indsats. Det er da også en valentinsgave, som du selv ville sætte pris på, ikke?

Et par tager en selfie til en valentinsgave til ham
© Getty Images

2. Billetter til Dining Week

Vil du gerne invitere din elskede ud på en “rigtig” valentinsdate? Så er en lækker valentinsmiddag en oplagt valentinsgave til ham. Og derfor skal du da benytte dig af Dining Week 2022, som i år falder på datoerne mellem 11. og 20. februar, hvor I får en tre-retters menu til cirka 240 kroner per person.

Det er en hyggelig måde at fejre valentinsdag med ham, og du kan vælge imellem adskillige køkkentyper på spændende restauranter i hele landet. Det er da en valentinsgave til ham, der vil noget! Du kan finde de forskellige restauranter og købe billetter her

Mad
© Getty Images

3. Et barbersæt i valentinsgave til ham

Hvis din kæreste går op i sit skæg, kan det være en idé at købe ham et godt barbersæt.

Her får du et sæt bestående af en barbersæbe og aftershave lavet på naturlige ingredienser, og dertil en flot og klassisk børste. Dette barbersæt kan du få til 549,95 kroner, og du kan bestille det hjem til valentinsdag lige her.

Isangs barbersæt som valentinsgave til ham
© Matas.dk

4. Træningstøj i valentinsgave til ham

Giv ham et træningssæt i valentinsgave. Måske har han et yndlingsmærke?

Er han mest til løbeture, styrketræning, svømmeture, cykling eller noget helt femte? Han vil helst sikkert blive glad for sådan en lækker, personlig valentinsgave – og så kan I jo træne sammen, hvis I har lyst. 

Kvinde giver trænings valentinsgave til ham
© Getty Images

6. Flybilletter som valentinsgave til ham

Endnu en romantisk valentinsgave til ham er et par flybilletter, så I sammen kan tage på en romantisk weekendtur.

Vælg en weekend, du ved, han ikke skal noget, og fortæl ham lige, at han skal holde den åben til noget hemmeligt.

London, Berlin, Prag, Dublin, Budapest – Europas storbyer har så meget at byde på. Det er ikke nødvendigvis særligt dyrt heller – især ikke hvis I gør det uden for højsæsonerne.

Februar er kold og våd, så hvis I har brug for noget sol, og du alligevel skal have tømt bankkontoen, kan I jo også besøge de smukke, varme strande på Bali – vi har jo lov til at drømme, ikke?

Hvis I skal ud at rejse, er det vigtigt at være opmærksom på Corona-restriktionerne. I de fleste lande skal du enten have en negativ PCR-test, være vaccineret eller begge dele. Du kan finde Corona-retningslinjer for alle lande her

kvinde giver flybilletter i valentinsgave til ham
© Getty Images

6. Øl-kølekrus i valentinsgave til ham

Er din kæreste til øl? Eller måske bare en god, kold Pepsi Max? lige gyldigt hvad, din kæreste elsker at fylde i glasset, er det her kølekrus altså genialt. Det har hule vægge fyldt med saltvand, der fryser til is, når du smider det i fryseren, og dermed kan det holde din kærestes drikkevarer kolde i super lang tid – smart!

Du kan finde ølkruset til 39 kroner lige her.

Et øl-kølekrus i valentinsgave til ham
© Coolshop.dk

7. En særlig skattejagt på valentinsdag

En perfekt valentinsgave til ham er en skattejagt – det bliver helt sikkert lige så sjovt for dig at lave den, som det bliver for ham at finde frem til ‘skatten’ på valentinsdag.

Skriv nogle små sedler med clues til, hvor han kan finde den næste lille gave. Gaverne kan være noget, der minder dig om ham og hans små mærkeligheder, og til sidst skal skattejagten selvfølgelig føre ham hen til dig – hans helt store gave på valentinsdag. 

skattejagt i valentinsgave til ham
© Getty Images

8. Spil i valentinsgave til gameren

Er din kæreste en rigtig gamer? Så er et computer- eller PlayStation-spil uden tvivl den bedste valentinsgave til ham!

Det kan selvfølgelig være, at han allerede for længst har sikret sig favoritspillet, men mon ikke du kan overraske ham med et andet?

Ellers kan du give ham et gavekort til der, hvor han køber sine spil – så kan han bruge det på den nyeste version af favoritspillet, når det en dag kommer ud. 

Mand gamer
© Getty Images

9. Lækker Goodiebox til ham

Vil du forkæle ham med en box fyldt med lækre sager til badeværelset? En helt særlig box, lavet i samarbejde med fodboldspiller Pierre-Emile.

I boxen finder han lidt af hvert. Noget til håret, noget til skægget, og noget til lige at friske ham op efter kampen. Så når han har børstet sig fri af kunstgræs og fået de svedstive sokker af, kan han stadig føle sig som et stilet og civiliseret menneske. Smart!

Bedre end alt det? Købet af denne box støtter en sindssygt vigtig sag: Nemlig Børn, Unge & Sorg.

Boxen har en værdi af 1.063 kroner, men koster 399 kroner. Køb den her

Goodiebox som valentinsgave til ham
© Goodiebox

10. Krus til morgenkaffen i valentinsgave

Synes din kæreste, at det der valentinsdag er lidt fjollet, men du vil gerne give ham en lille ting alligevel? Så synes vi, at det her krus er den perfekte valentinsgave til ham.

Det sjove krus koster 89 kroner, og du kan købe det her. På den måde sikrer du også, at han altid tænker på dig under morgenkaffen!

Kop til valentinsdag
© Coolshop.dk

11. Massage i valentinsgave til ham

Der er ingen, der siger, at en god omgang ansigts- og full body-massage kun er forbeholdt kvinder – det er med garanti også en valentinsgave, som din kæreste vil blive meget begejstret for!

Og udover at være en valentinsgave til ham, så er det jo også lidt en selvforkælelsesgave til dig (hvis du vælger, at I skal have par-massage). 

Massage i valentinsgave til ham
© Getty Images

12. Tag til ølsmagning på valentinsdag

Hvis din kæreste sætter pris på en god øl, så kan du forkæle hans smagsløg med en ølsmagning på valentinsdag.

I kan eventuelt kombinere ølsmagningen med en tur ud at spise, i biografen eller andre hyggelige date idéer. Mulighederne er mange!

Ølsmagning i valentinsgave til ham
© Getty Images

13. Den sjove valentinsgave til ham

Han kan aldrig få for mange sokker – og da slet ikke sokker med dit ansigt på! Denne sjove valentinsgave til ham vil uden tvivl få ham til at grine højt (både når han åbner gaven, og hver gang han ifører sig sokkerne).

Du kan designe dine egne sokker her. Det koster cirka 159 kroner.

Sokker i valentinsgave til ham
© Yoursurprise

14. Abonnement på Bilmagasinet

Hvis han elsker biler, så vil et abonnement på Bilmagasinet være en rigtigt god valentinsgave til manden i dit liv.

Det er tilmed en gave, der bliver ved med at give – ligeså længe, du har købt magasiner. Du kan finde et abonnement til Bilmagasinet her. Tre magasiner koster 99 kroner.

Abonnement på Bilmagasinet i valentinsgave til ham.
© Builmagasinet

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.