© iStock

Hjælp mændene: “Jeg er forelsket i en anden end min kæreste”

Giv dit svar her

9. november 2015 af Kathrine Priergaard Lund

“Forelsket i en anden pige end kæresten? Hvad helvede gør man i sådan en situation? Har været sammen med min kæreste i 8 år, og hun har været min første rigtige kæreste, vi mødte allerede hinanden i folkeskolen. Men er blevet forelsket i en anden... Jeg er jo sådan set stadig glad for min kæreste, men vi har været sammen længe, og jeg kan mærke lysten til at se andre piger vokser. Hvordan gør man op med sig selv om, hvad der er det rigtige?”

M, 22 år

“Som Johnny Depp så smukt har sagt: ‘If you are in love with two persons at the same time, always choose the second one. If you were truly in love with the first, you would never have fallen for the second’.”

Kvinde 

“Du må gøre op med dig selv om hvor meget du har lyst til at kæmpe for dit forhold. Du behøver jo ikke blive hos kæresten selvom i har været sammen i lang tid. Det er jo også sjældent at man bliver hos den første, og du er jo stadig meget ung.”

Kvinde

Se her, hvad andre kvinder råder M til, eller kom med dit eget forslag til M

Brænder du inde med et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål.

Vil du læse endnu mere om kærlighed og mænd?