Mand på smartphone
© iStock

“Jeg læste hendes sms’er og tjekkede billederne på hendes mobil”

Mød syv ærlige mænd, der ser tilbage på bruddene i deres liv

28. juni 2017 af Maria Denise Christoffersen

Hvad har han lært af jeres forliste forhold? Og er der noget, han ville gøre om? I det nye nummer af Woman ser syv mænd tilbage på bruddene i deres liv. Her kan du møde Stefan, som snagede i sin daværende kærestes privatliv – noget han senere har fortrudt. 

Tjekkede hendes kontoudtog 

“Jeg var meget jaloux, da jeg var yngre, og det gik ud over mit forhold. Måske var det, fordi min daværende kæreste og jeg startede med at have en affære, mens hun var sammen med en anden. Eller måske havde jeg bare ikke lært at være en god kæreste endnu. Jeg læste i hvert fald hendes sms’er og tjekkede billederne på hendes mobil, når hun var i bad. Og lå hendes kontoudtog fremme, tjekkede jeg også, hvor hun havde været henne i byen, og om der var mærkelige udgifter. 

Et par gange opdagede hun, hvad jeg havde gang i, og hun blev mere og mere rasende for hver gang. Vi endte med at gå fra hinanden efter et kæmpe skænderi, og mange af vores fælles venner tog afstand fra mig. I dag græmmer jeg mig, når jeg tænker på, hvor sindssygt kontrollerende jeg var, og jeg har tvunget mig selv til at lade mine efterfølgende kæresters privatliv være det, det bør være: privat.”

– Stefan

Find de andre seks ærlige mænd i det nye Woman, der er på gaden nu.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.