© iStock

Kvinderne spørger: "Mænd, kan vi blive for søde?"

Se deres svar her

21. oktober 2015 af Kathrine Priergaard Lund

"Kan piger blive for søde for jer? Jeg dater lige for tiden, men næsten hver gang jeg har været på date med en fyr, skriver de en laaaaang besked om, at jeg er helt enormt sød, men de tror ikke, at det kan blive til mere end venner? Jeg synes ellers altid, at fyre siger de vil have søde piger? Er der nogen der har den fjerneste anelse om, hvorfor det er et problem i et forhold, at jeg er for sød?"

Mis, 20 år  

"Jeg kan slet ikke se, at det er et problem. Måske det er noget med, at du finder fyre som ikke helt har styr på at tage føringen? Sød + sød kan godt give, at man bare ikke flytter sig nogle steder. Find en fyr, som kan tage føringen (men ikke er en nar)."

Jimbo, 45 år

"Det kommer an på hvad, der menes med 'for sød.'

En dreng kan godt føle, at du er 'for sød,' hvis du giver ham ret i alt hvad han siger, og virker mere interesseret i ham, end han selv udviser for dig.

Så føler drenge at det bliver 'for nemt' og så synes de fleste ikke, at det er interessant længere. Det lyder plat, men drenge tænder på lidt modspil. Det kan også være, de synes, du virker for 'artig-pige' agtig, hvilket som regel bare er kedeligt, fordi samtalerne man så har, er alt for 'safe'.. Der mangler emner som kunne være offensive, som for eksempel sex. Håber det er til hjælp."

Simon, 18 år.

 

Se her, om andre mænd synes kvinder kan blive for søde

 

Brænder du inde med et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål.

Du vil (garanteret) også kunne lide