Par på banegård
Det kan være hårdt at sige på gensyn så ofte. © Getty Images

9 gode grunde til, at et langdistanceforhold er en god idé

Kærlighed er altså ikke begrænset af kilometer

1. marts 2019 af Amalia Kristiansen

Selvom der er mange kilometer imellem jer, betyder det ikke, at I ikke kan have et godt og stærkt forhold, men til tider kan det være svært at finde fordelene, fordi det hele overdøves af savn. 

Der er dog ret mange fordele ved et langdistanceforhold, og dem har vi samlet til dig. Det handler jo også om at se på den lyse side!

1. I når at savne hinanden

Det er virkelig hårdt at undvære hinanden, når I sikkert bare gerne vil ses. Hvis ikke I ses så tit, så er der mange muligheder for at nå at savne hinanden, så I glæder jer ekstra meget til at ses. Gensynsglæden kan også sætte ordentlig fut i sommerfuglene igen.

2. I laver flere ting, når I endelig er sammen

I har så mange sjove og hyggelige planer, når I endelig ses, fordi I har savnet hinanden. I oplever temmelig sikkert, at tiden til gengæld går lidt for hurtigt, når I er sammen. Der er mulighed for at få mange nye og gode oplevelser sammen, når I endelig ses. Måske et sjovt karneval ville være noget for jer? 

3. I kan flirte heftigt over beskeder

Når I skal undvære hinanden i længere perioder ad gangen, så kan det altså være en god idé at skrue helt op for flirteriet på beskeder eller snaps. På den måde får du ham virkelig også til at savne dig helt ud i fingerspidserne. 

Det kan være lidt grænseoverskridende, hvis ikke du har gjort det før, men vi har samlet tips til, hvordan du flirter på SMS

4. I nyder tiden med hinanden mere

Når der går lidt længere imellem, at I ses, så ved I, at det er om at nyde tiden sammen. I tager absolut ikke hinanden for givet, og I værdsætter sandsynligvis hvert øjeblik sammen. Det kan også være, at I beslutter jer for at mødes i charmerende Benidorm, hvor I skal holde nytår i udlandet for rigtig at nyde hinanden. 

5. I kan finde jeres helt specifikke kærlighedssang

Hvis I savner hinanden meget, når I ikke er sammen, kan I eventuelt finde jeres helt egen kærlighedssang. Så er det i hvert fald nemt at sætte den på, når savnet bliver for stort. Du kan også altid sende sangen til ham, så minderne om dig står knivskarpe for ham – selv når han sidder i bussen og er på vej til en helt almindelig træningstime i fitteren. 

6. I får plads til jer selv

Selvom det kan føles utroligt hårdt, så kan det altså også være en fordel, at I får tid hver for sig. Du er nemlig helt selv herre over din tid, når I ikke er sammen, fordi der ikke står en kæreste og forventer noget af dig.

Det betyder, at du kan få tid til fordybe dig i en kreativ hobby eller begynde at træne mere.

7. I får et dybere forhold

Når I ikke ses så ofte, så har I rig mulighed for at lære hinanden endnu dybere at kende. De fysiske behov bliver nemlig tilsidesat, når I ikke er sammen, fordi der simpelthen slet ikke er mulighed for det, og på den måde kan I altså lære hinandens personligheder endnu bedre at kende. 

8. I kan rejse endnu mere

Der er mulighed for ekstremt mange rejser, når I bor hvert sit sted. Hvor charmerende er det ikke også lige at mødes i lufthaven i Barcelona til en romantisk getaway? Eller i hyggelige Aalborg, hvis det er der, din kæreste har bosat sig?

9. I slipper for at imponere hele tiden

Det her punkt er en grund, som vi er vilde med. Du slipper nemlig for at imponere din kæreste hele tiden, og det betyder jo altså, at dit primære outfit kan være joggingbukser og en slidt t-shirt. What's not to like? 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.