Mænd, der køber kærlighed

Mød tre mænd, der betaler for kvinderne i deres liv. Hvad er det, de får igen for deres penge?

5. september 2014 af Cordelia Weber

SUGAR-DADDYEN
Peter, 39 år, forretningsmand

Peter sidder over for sin date. Hun er en usædvanligt smuk kvinde på 23 år, og de nipper smilende af hver deres drink. Kemien mellem dem er stærk, og Peter synes, hun er spændende at snakke med.

Det kunne være begyndelsen på en hvilken som helst vellykket første date, men der er en afgørende forskel: Peter har mødt kvinden gennem datingsitet Sugardaters.dk, hvor mænd og kvinder kan blive sugardaddys, sugarmammas, sugarbabes eller toyboys. Forhold, hvor skønhed og spændende selskab veksles for penge, rejser og oplevelser.

Peter har på det tidspunkt haft en profil på Sugardaters.dk i en uge. Han har hørt om sitet i medierne, og konceptet passer ham perfekt. Hans arbejde fylder så meget, at han ikke har tid til at ses med nogen fast, og når valget står mellem arbejde og en kæreste, har arbejdet altid førsteprioritet. Det er der ikke mange kvinder, der kan holde ud ret længe ad gangen, har Peter erfaret.

“Det er befriende, fordi der ikke er nogen som helst tvivl om, hvorfor hun er sammen med mig, ligesom hun ved, hvorfor jeg er sammen med hende. Når jeg har datet på almindelig vis, er der altid en masse ting, der er usagte, og der er næsten altid en eller anden forventning fra kvindens side om, at relationen skal udvikle sig til noget mere. Når den ikke gør det, følger der en masse bitterhed og skuffelse med, og det vil jeg gerne skåne mig selv og den anden for. Derfor ville jeg gerne møde en, hvor spillereglerne var aftalt på forhånd, så hun vidste, hvad hun gik ind til.”

Læs hele Peters historie og mød Emil, der går til prostitueret og Anders, der forsørger sin kæreste i Woman nr. 212, der er på gaden nu.

FÅ WOMAN OG EN LÆKKER DAGCREME FRA TROMBORG

Lige nu kan du få 5 numre af Woman + en lækker dagcreme fra Tromborg for kun 149 kr. Du sparer 569,75 kr!

BESTIL TILBUDDET HER