“Mænd, kan I elske mig, hvis jeg er psykisk syg?”

Vil Saras psykiske lidelse være en hindring for at finde kærligheden? Se mændenes (søde) svar her

26. september 2015 af Kathrine Priergaard Lund

"Kære mænd! Jeg har en kronisk psykisk sygdom, der ikke kan helbredes, men holdes nede med medicin. Jeg læser på et anerkendt studie på universitetet, har styr på mit liv og har en håndfuld gode venner. Jeg lever ikke under min sygdom, men med den. Forleden sagde en bekendt til mig, om jeg har tænkt på, om jeg kan finde en kæreste, når jeg til tider er en stor mundfuld. Jeg blev ret ked af, at han sagde dét. Jeg ved dog godt, at jeg skal finde en rummelig fyr, for at det kan holde. Kunne I finde på at være sammen med en kvinde med en psykisk sygdom?"

Sara, 24 år 

 

"Ja. Jeg har prøvet at have en kæreste med flere andre psykiske lidelser og ja, det kan være hårdt, men hvis man elsker hinanden og kan finde ud af at tale sammen om det - i det hele taget være god til at snakke sammen, når der er noget der presser sig på - er det bare en del af forholdet. Og jeg vil faktisk sige, at jeg har fået rigtig meget ud af det, at jeg er 'vokset' så at sige. Du skal bare finde den rigtige."

Oleg, 25 år

 

Se her, hvad Kim, Thomsen og HC svarer på Saras spørgsmål

 

Brænder du inde med et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål.