Forskellen på mænd og kvinder er... 20 % rabat på Louvre

© woman.dk

Jeg har været med min kæreste i Paris. Byernes By - og en by folk, ifølge mig, tager til af en af to grunde. Enten tager folk derned for at fri, eller også tager de derned for at knalde. Jeg elsker min kæreste og skal da helt sikkert fri til hende, men jeg skal lige finde den rigtige måde at gøre det på. Så mit formål med at tage til Paris var naturligvis at knalde. Meget og længe. I hvert fald meget.

Vi ankom til Charles De Gaulle, og nu er jeg ikke så stærk i fransk, men frit oversat betyder det vel noget i stil med: ‘Nu skal der knaldes’. Vi blev indlogeret på et virkelig romantisk hotel i latinerkvarteret, og på herretoilettet hang en kondomautomat. Det måtte være et tegn.

Da jeg vågnede den første morgen, var min kæreste allerede i bad. Fair nok, tænkte jeg. Ikke at hun var beskidt, men det var da dejligt, at hun gjorde noget ud af sig selv, inden det gik løs. Da hun kom ind til sengen, var jeg klar. Hun var også helt klar og sagde: “Kom så op, Thomas. Vi skal af sted.”

“Hvad? Hvorhen?”

“Vi skal på Louvre. Hvis vi erder inden klokken 11, får vi 20 procents rabat.”

Det viste sig så, at min kæreste havde kendt til den sidste og værste grund til at tage til Paris: for at opleve kulturen.

Jeg kæmpede forgæves mod Louvre og rabatten, der maksimalt løb op i sølle seks euro. Jeg tilbød endda at betale de to billetter til fuld pris, så vi til gengæld kunne knalde hele formiddagen. Det faldt ikke i god jord. “Tror du bare, du kan betale mig til at have sex med dig, Thomas?” - responsen kom prompte. Og selvom jeg egentlig vidste, at svaret var ja, sagde jeg naturligvis nej og tog med på Louvre - hvor der i øvrigt var gratis adgang, fordi vi var fra et EU-land... Tak for det, kultur-typer - I skylder et knald med Mona Lisa.

Lad mig slå fast: Når vi mænd tager med jer kvinder på ferie, er det kun med ét formål: Vi vil knalde. Om så Leonardo Da Vinci i egen høje person sad og malede portrætter, ville vi hellere bruge dagen på sex på hotellet. Jeg vil gerne på alle mænds vegne indgå en aftale: to knald per museum. På den måde får vi alle noget ud af vores rejser. God tur!

Mandetanker

Mandeklummen er skrevet af Thomas Skov Gaardsvig, 27 år og journalist på DR. Han blev kendt som praktikanten i Det nye talkshow, og nu kan du se ham i Thomas Skovs sportsprogram

Du vil (garanteret) også kunne lide