Forskellen på mænd og kvinder er... en ny bruser

© woman.dk

Jeg føler mig som en rigtig mand den dag, jeg har været til mekaniker med min bil. Eller med min kærestes bil. En lyseblå Fiat 500. Der er noget meget mandigt over at få fikset bilen uden at kæresten skal bekymre sig om det.

Jeg skal ikke andet den dag, så da jeg kører forbi Silvan, tænker jeg, at jeg måske skal gå en tur derind. Der er noget fascinerende over byggemarkeder - det er Victoria’s Secret for mænd. Alt det lækre værktøj ligger side om side med rawplugs og polyfilla, og jeg føler mig som
en sexet mand, når jeg handler der.

På et tidspunkt går jeg forbi stativerne med brusere, og det slår mig, at vi faktisk har haft lidt problemer med vores nuværende. Indimellem har vandet stået ud til alle sider, og der er ikke tryk nok til, at jeg kan vaske min balsam ud af håret. Irriterende. Men det er der altså råd for.

Jeg køber en ny bruser. Den er lige til at montere. Det er lige så nemt som at smøre sig ind i bodylotion, og min kæreste vil helt sikkert synes, det er smaddermandigt.

Da jeg kommer hjem, bliver jeg distraheret af noget vasketøj og en strygebunke, og derfor kommer jeg væk fra at sætte den nye bruser op. Men jeg er selvfølgelig stolt over, at jeg har taget initiativet, og jeg håber, at min kæreste vil rose mig for det.  Hun er dog ikke synderligt imponeret og sætter mig i stedet i gang med at lave laksewok.

Aftenen går, og jeg beslutter, at jeg vil sætte bruseren op dagen efter, når jeg kommer hjem fra arbejde. Jeg glæder mig helt til at komme hjem. Min kæreste skal synes, at jeg er sexet, mens jeg sætter den op. Det hele er tænkt igennem inde i mit hoved.

Da jeg endelig kommer hjem, sker det værste, der nogensinde er sket for mig. Det er værre end dengang, jeg spildte kaffe i min computer. Værre end dengang, jeg sagde ja til 4 stjerners middag. Værre end alt. Min kæreste har sat bruseren op. Hun har saftsuseme sat bruseren op. Det er kastration ved højlys dag. Hun har knust mine testikler.

Jeg har kun én ting at sige til jer, kvinder: I skal simpelthen lade være med at være så selvstændige. I skal ikke sætte brusere op. Vi mænd kan ikke håndtere det. Vi er ikke klar. I må sgu få os til at ordne de ting. Jeg vil hellere spille det gode gamle kønsrollespil, hvor vi ordner mandeting, og I ordner kvindeting. Please, bare 20-30 år endnu. Så skal vi nok tage opvasken.

Mandetanker

Mandeklummen er skrevet af Thomas Skov Gaardsvig, 27 år og journalist på DR. Han blev kendt som praktikanten i Det nye talkshow, og nu kan du se ham i Thomas Skovs sportsprogram

Du vil (garanteret) også kunne lide