Forskellen på mænd og kvinder er... Kate Plus Eight

© woman.dk

Min kæreste ser simpelthen de dummeste programmer, der findes i tv. Noget af det handler om en flok læger, der knalder på kryds og tværs. Andre gange handler det om damer, der betaler med rabatkuponer. Eller om at bage kager. Men det værste er, når hun ser Kate Plus Eight. Det er et program om en familie, der har otte børn. Jeg aner ikke, hvad programmets plot er, men jeg ved, at de irriterende møgunger altid skriger ovre fra fjernsynet.

Det er ikke, fordi jeg generelt synes, børn er irriterende, og jeg har da også affundet mig med
tanken om at få nogle selv. Et par stykker. Men jeg frygter, at Kate Plus Eight sætter en fiks idé i min kærestes hoved om, at hun også vil have otte børn. For det er ikke et problem i sig selv, at hun ser alt det dumme fjernsyn. Problemet er, at min kæreste er ret påvirkelig over for det, hun ser. Hun tror simpelthen, at det, hun ser i tv, også kan fungere i virkeligheden.

Så når hun ser rabatprogram- met, vil hun handle med rabat- kuponer. Når hun ser bageprogrammet, vil hun gerne bage. Og når hun så endelig ser lægesexserien, vil hun altid gerne lige se ét afsnit mere ... Men jeg er bange for, at hun ikke kan styre det, og pludselig en dag, når hun har set Kate Plus Eight, hænger jeg på at skulle gøre hende gravid otte gange.

Jeg forsøger at fortælle hende, at fjernsyn er snyd og bedrag, der forsøger at sælge en drøm, der ikke findes, men det preller af på hende. Jeg ved, at hun ikke er den eneste, der sluger alt tv råt og tror, at verden ville være bedre, hvis den var som inde i fjernsynet.

Derfor foreslår jeg på vegne af alle mænd, der har det ligesom mig, at I kvinder organiserer en eller anden form for lejr, hvor I mødes og ser jeres lorte-tv. En nutidig form for ø-lejr, hvor I ikke nødvendigvis behøver brænde jeres bh’er, ryge pibe og lave kussetryk. Det eneste, I skal sørge for, er blot at se al det tåbelige tv, som vi mænd på ingen måde gider blandes ind i. Bagefter skal I så sige højt: ‘Fjernsyn er ikke virkelighed’, indtil I tror på det. Og I må først komme tilbage, når vi ikke skal have otte børn. Tak.

Mandetanker

Mandeklummen er skrevet af Thomas Skov Gaardsvig, 27 år og journalist på DR. Han blev kendt som praktikanten i Det nye talkshow, og nu kan du se ham i Thomas Skovs sportsprogram

Du vil (garanteret) også kunne lide