Gør jeres forhold stærkere med disse kærlighedserklæringer
Få et stærkere forhold med disse tips. © Columbia Pictures Corporation, Universal Pictures, Relativity Media, Waverly Films

10 enkle kærlighedsgerninger, der vil gøre dit parforhold 10 gange stærkere

Tilgiv hinanden!

17. oktober 2018 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

1. Hold i hånden. Det er de små ting, såsom at holde hinanden i hånden, når I går tur – selv hvis turen er på vej ned i Netto efter chip – der holder jeres forhold stærkt.   

2. Tag jer tid til hinanden. Måske bare med en kop kaffe om aftenen, men husk at prioritere hinanden. 

3. Tag opvasken/støvsug gulvet/ryd op i stuen. Selvfølgelig skal I begge to helst hjælpe til med at holde alt rent og ryddeligt, men hvis du ved, at din kæreste måske har haft en dårlig dag, kan du svinge støvsugeren, selv om det egentlig er din kærestes tur. Det bliver en glædelig overraskelse og påskønnet, at du har gjort en lille ting for at gøre hans dag lettere. 

4. Hav morgensex. Fordi nogle gange kommer dagligdagen i vejen, men morgenerne er jeres tid sammen.  

5. Lyt, når han taler. Uanset om det er om en skør hobby, der siger dig absolut ingenting. Så lyt, og spørg ind til det – han vil elske dig (endnu højere) for det!

6. Giv plads til hinanden. Et godt og stærkt forhold kommer ikke (nødvendigvis) af at være sammen hele tiden. I skal også have plads til at lave jeres egne ting hver for sig. 

7. Tilgiv hinanden. Acceptér, at I nogle gange ser forskelligt på tingene, og vælg at tilgive hinanden, så I ikke går vrede i seng. 

8. Stol på ham og det, han gør. Vi har alle brug for støtte – også selvom det, vi har gang i, måske er lidt langt ude. Så med mindre han foreslår at bruge hele jeres opsparing på et meget tvivlsomt projekt, så støt ham i hans foretagende. Og vær der for ham, hvis det går galt.

9. Spørg ind til hans dag. Både inden han tager af sted, og når han kommer hjem.

10. Sig tak. Sig tak, fordi han er i dit liv, og fordi han gør dig glad. Fortæl ham, at du påskønner, når han gør ting for dig. Hvis I husker aldrig at tage hinanden for givet, så vil jeres forhold også holde sig stærkt. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori