Kærestepar ligger i sengen
Det behøver ikke kræve meget for at sætte et smil på din kærestes læber.© iStock

10 nemme overraskelser, du kan forkæle din kæreste med

Det kræver faktisk virkelig lidt af dig at give din kæreste en ekstra god dag!

6. februar 2023 af Tine Sandorf

1. Fra leverpostej til lækker middag

Står den på rugbrødsmadder til aften? Giv din kæreste en lækker overraskelse, som også gavner dig selv (bonus!) ved at hive din kærestes favorit takeaway eller en omgang romantisk sushi op ad indkøbsnettet, når han eller hun havde regnet med at se en pose rugbrød og en dåse makrel.

2. Hov, havde jeg glemt at tage trusser på? 

Nogle kærester synes helt sikkert, det er frækt, når du er mere nøgen, end de lige havde regnet med. Så drop trusserne, så din udkårne får sig en lille (og fræk) overraskelse, når du klæder dig af om aftenen, ganske som du plejer at gøre hver aften.

3. En skyller for to

Når din kæreste vælter søvndrukken ud under bruseren om morgenen eller snupper sig et hurtigt aftenbad efter arbejde, kan du overraske med et lille besøg. Benyt lejligheden til at skrubbe hinanden på ryggen, vaske hinandens hår, kramme, og hvad I ellers har lyst til, at det skal føre til. 

Kvinde laver morgenmad til sin kæreste
Du kan også overraske din kæreste med en lækker morgenmad. © Getty Images

4. Giv din kæreste god underholdning 

Har din kæreste længe talt om, at han eller hun gerne vil have et abonnement på en eller anden streaming-tjeneste? Så giv det som en overraskelse, som din kæreste kan blive glad for igen og igen. Det koster selvfølgelig noget for dig hver måned, men du kan jo også selv bruge adgangen (perfekt anledning til at følge med i de bedste serier på Netflix).

5. Bland din kærestes yndlingsslik


Kender du din kæreste godt, har du sikkert helt styr på, hvad han eller hun altid vælger, når I er i slikbutikken. Derfor har du også den perfekte og nemme gave, som kan gøre hans eller hendes torsdag aften lidt hyggeligere, fordi du så kan blande en slikpose med alle din kærestes favoritter. 

Og hvis din kæreste gerne vil have rigtig god stemning derhjemme, gengælder han eller hun selvfølgelig den gode stil et par dage efter – du kan da i hvert fald håbe.

6. Surprisefest i miniudgave 


Din kæreste tror, at fredag aften skal bruges sammen med jeres mindst festlige vennepar, men i virkeligheden har du arrangeret, at et par af din kærestes bedste venner venter på ham eller hende, når din kæreste kommer hjem, så de kan tage på en rigtig bytur. Skål!

7. Twist i sengen


Hvis I har været sammen i et stykke tid, er der sikkert ikke så meget, der overrasker jer ved hinanden i sengen. Men hvorfor egentlig ikke ændre på det? 

Forbered noget særligt, som din kæreste ikke lige havde regnet med, så han eller hun får sig en overraskelse, og I får jer en god aften. Om det så er bind for øjnene, massageolie, en omgang strip eller noget helt fjerde er ikke så vigtigt.

Kvinde og mand i sengen
En omgang på lagnerne slår sjældent fejl!© Getty Images

8. Gør rutinekysset til noget særligt

“Hej skat!” efterfulgt af et smækkys er for de fleste kærestepar den sædvanlige hilsen. Overrask din udkårne ved at udskifte tantekysset med et langt og ømt tungekys, og giv din kæreste på den måde en ekstra stor og kærlig velkomst.

9. Filmaften efter din kærestes hoved 

Nåede I aldrig i biffen og se den actionfilm, din kæreste så gerne ville se? Stream eller lej den, når den kommer online, og gør det til en surprise-filmaften – selvfølgelig med popcorn og cola on the side!

10. Gode godter til frokost

Vær en overskudskæreste, og bag pølsehorn, boller, en tærte eller noget andet lækkert, som kan fryses, så din kæreste har godter til madpakken i mange dage. Og vil du skyde overskuddet helt i top, kan du skrive en lille, sød seddel og lægge den ned i din kærestes madpakke, uden at han eller hun ser det, så din udkårne får et smil på læben, når den bliver åbnet.