© iStock

10 nemme overraskelser, du kan forkæle din kæreste med

Det kræver faktisk virkelig lidt af dig at give ham en ekstra god dag!

13. august 2015 af Tine Sandorf

1. Fra leverpostej til lækker middag. Står den på rugbrødsmadder til aften? Giv din kæreste en lækker overraskelse, som også gavner dig selv (bonus!), ved at hive hans favorit takeaway eller en omgang romantisk sushi op ad indkøbsnettet, når han havde regnet med at se en pose rugbrød og en dåse makrel.

2. Hov, havde jeg glemt at tage trusser på? De fleste mænd synes, det er frækt, når du er mere nøgen, end de lige havde regnet med. Så drop trusserne, så han får sig en lille (og fræk) overraskelse, når du klæder dig af om aftenen, ganske som du plejer at gøre hver aften.

3. En skyller for to. Når din mand vælter søvndrukken ud under bruseren om morgenen eller snupper sig et hurtigt aftenbad efter arbejde, kan du overraske med et lille besøg. Benyt lejligheden til at skrubbe hinanden på ryggen, vaske hans hår, kramme, og hvad I ellers har lyst til, at det skal føre til. 

4. Giv ham god underholdning. Har din kæreste længe talt om, at han gerne vil have et abonnement på en eller anden streaming-tjeneste? Så giv ham det som en overraskelse, han kan blive glad for igen og igen. Det koster selvfølgelig noget for dig hver måned, men du kan jo også selv bruge adgangen.

LÆS OGSÅ 10 sexede overraskelser, der får ham helt i stødet

5. Bland hans yndlingsslik. 
Kender du din kæreste godt, har du sikkert helt styr på, hvad han altid vælger, når han er i slikbutikken, og derfor har du også den perfekte og nemme gave, som kan gøre hans torsdag aften lidt hyggeligere, fordi du så kan blande en slikpose med alle hans favoritter. Og hvis han gerne vil have rigtig god stemning derhjemme, gengælder han selvfølgelig den gode stil et par dage efter – du kan da i hvert fald håbe.

6. Surprisefest i miniudgave. 
Han tror, at han skal bruge sin fredag aften sammen med jeres mindst festlige vennepar, men i virkeligheden har du arrangeret, at et par af hans bedste venner venter på ham, når han kommer hjem, så de kan tage på en rigtig herretur i byen. Skål, drenge, og hyg jer!

7. Twist i sengen
. Hvis I har været sammen i et stykke tid, er der sikkert ikke så meget, der overrasker jer ved hinanden i sengen. Men hvorfor egentlig ikke ændre på det? Forbered noget særligt, som han ikke lige havde regnet med, så han får sig en overraskelse, og I får jer en god aften. Om det så er bind for øjnene, massageolie, en omgang strip eller noget helt fjerde er ikke så vigtigt.

8. Gør rutinekysset til noget særligt. ‘Hej skat!’ efterfulgt af et smækkys er for de fleste kærestepar den sædvanlige hilsen. Overrask ham ved at udskifte tantekysset med et langt og ømt tungekys, og giv ham på den måde en ekstra stor og kærlig velkomst.

9. Filmaften efter hans hoved. Nåede I aldrig i biffen og se den actionfilm, han så gerne ville se? Køb den til ham, når den kommer i butikkerne, og gør det til en surprise-filmaften – selvfølgelig med popcorn og cola on the side!

10. Gode godter til frokost. Vær en overskudskæreste, og bag pølsehorn, boller, en tærte eller noget andet lækkert, som kan fryses, så din kæreste har godter til madpakken i mange dage. Og vil du skyde overskuddet helt i top, kan du skrive en lille, sød seddel og lægge den ned i hans madpakke, uden at han ser det, så han får et smil på læben, når han åbner den. 

Læs mere fra samme kategori