Kvinde og mand spiser is
© iStock

10 søde ting, din kæreste gør for dig, som du helt ærligt ikke ville gøre for ham

Dobbeltmoralsk? Njah, tjah... Lad os bare sige, at det er et fortolkningsspørgsmål

29. april 2018 af Maria Broe Trustrup Hansen

1. Han går i Netto klokken ti om aftenen for at købe den liter kakao, som du craver helt vildt. Det er jo mørkt og koldt, og du er træt, så du orker simpelhen ikke at gå uden for en dør. Men tror du, at din kæreste har vildt meget lyst til at forlade sofaen lige nu? Giv ham lige en ekstra tak, når han kommer hjem med din kakaomælk.

2. Han fjerner edderkopper og andre klamme kryb, når du skriger ude fra badeværelset. Du er ham dybt taknemmelig, for du har virkelig (altså VIRKELIG!) ikke lyst til at røre de små, klamme sataner.

3. Han tjekker, om der står en indbrudstyv i stuen, når du hører en mærkelig lyd. Han sætter jo reelt livet på spil for dig. Wauw, har du nogensinde gjort det for ham?

4. Han masserer dine fødder (selvom de stinker). Men du rører altså ikke ved hans stinkbomber af nogle Converse-indespærrede fødder. Dobbeltmoralsk? Njah, tjah... Lad os bare sige, at det er et fortolkningsspørgsmål.

5. Han lapper din cykel, når den igen-igen er punkteret. Du siger til dig selv, at du gerne ville gøre det, hvis du kunne finde ud af det, men det er jo løgn. Du ville ikke orke projektet.

6. Han bærer din taske, når den er ved at flænse din skulder. Ja, han er stærkere end dig, men er det rart for ham at gå med den? Nix. Og ser det smart ud? Nix igen. Han er nu sød...

7. Han brokker sig ikke, når du låner hans yndlings T-shirt nat efter nat. Okay, han ville nok heller ikke nyde at hoppe i din yndlingskjole, men du ville absolut heller ikke tage det roligt, hvis han prøvede.

8. Han renser afløbet. Og ja, også selvom det ikke ligefrem er hans lange hår, der får det til at stoppe til (han har jo ikke været langhåret siden et flippet efterskoleophold i start-00'erne).

9. Han køber gaver, som er helt uden for hans comfort zone. Overvej lige, hvor meget det kræver af ham at vove sig ind i Triumph-butikken for at finde den helt rigtige gave til dig. Hvis der står værktøj på hans ønskeseddel, så må han altså få sin far til at købe det til sig. 

10. Han ser dine chick flick-film (næsten) uden diskussion. Indrøm det bare, du ville aldrig bruge en hel eftermiddag i sofaen med den ene Superliga-kamp efter den anden.

På Woman.dk anerkender vi alle seksualiteter. Af sproglige årsager er denne artikel ved første øjekast målrettet kvinder med partner af modsatte køn, men “han” kan til enhver tid udskiftes med “hun” eller "vedkommende".

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide