Mand og kvinde spiser chokolade
© iStock

10 søde ting, mænd gør for at muntre dig op

Nummer 8 er virkelig svær for ham – men han skal have ros for, at han i det mindste prøver

23. november 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Det siges, at mænd er fra Mars og kvinder fra Venus. Og at kønnene er fra to forskellige planeter, ser vi eksempelvis, når vi forsøger at opmuntre hinanden. 

Selvom du måske ikke lige lægger mærke til det, forsøger din kæreste faktisk altid at opmuntre dig, når du er trist. Han gør det bare på en liiiidt anderledes måde, end du muligvis selv gør. 

Læs listen over, hvad han gør, her:

1. Køber chokolade med hjem til dig. Se, dét er en ægte kærlighedserklæring – især hvis det er din yndlings-Marabou med Oreo.

2. Støvsuger hele hytten. Han VED, hvor glad du bliver, når han tager sig af rengøringstjansen.

3. Tagger dig i en sjov video på Facebook. En søvnig hund, der gang på gang falder i søvn, mens den sidder op, gør altid det hele lidt sjovere.

Søvnig hund falder i søvn
© Giphy

4. Finder en film på Netflix, I kan se sammen. Og du ved med garanti, at han gør det for din skyld og for at få dig i bedre humør, hvis det er en tøsefilm.

5. Laver mad til dig. Hvis han giver sig tid til at kokkerere et lækkert aftensmåltid til dig (og ikke bare bestiller takeaway), prøver han i den grad at opmuntre dig. 

6. Lægger telefonen væk og fokuserer kun på dig. Facebook, Instagram, spil og odds på nettet er ikke højeste prioritet, hvis du er trist.

7. Går en tur med dig. Det er sandsynligvis ikke hans yndlingsaktivitet, men at få lidt frisk luft og gå en tur i skoven i efterårsmånederne, er både hyggeligt og romantisk, og så ved han, at det gør dig i bedre humør.

8. Giver dig massage uden en lummer bagtanke. Massage udvikler sig ofte til mere end bare trykken på ømme muskler, så hvis han kun holder sig til at massere dig, prøver han virkelig at opmuntre dig.

9. Giver dig et kram. Så du kan mærke, at han er der for dig.

10. Er fjollet sammen med dig. Både en slåskamp (hvor han selvfølgelig lader dig vinde) eller en sjov video på Snapchat, hvor I har byttet ansigter, ved han, aldrig slår fejl, hvis han skal opmuntre dig.  

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Læs mere her.