mand fester
© Getty Images

10 ting, du kender, hvis du har en kæreste, der er glad for at feste

I starten af jeres forhold satte du pris på en ‘Jeg kører herfra nu’-besked

5. juli 2021 af Nina Abildgaard

1. Sætningen: “Jeg skal bare lige mødes med studiegruppen til en enkelt” er for lææængst brugt op. Hvornår har nogen overhovedet kun mødtes til én øl? 

2. Glashylden hjemme i køkkenet ligner efterhånden shotshylden fra barerne på Vestergade eller Jomfru Ane Gade. Hvad er der med din kæreste og trangen til at nuppe farverige (og ultragrimme) shotsglas? Hold dem væk fra mit køkken, tak!  

3. Du ved bedre end at stole på din kæreste, når han eller hun siger: “Skat, jeg er senest hjemme ved midnatstid!” Klip til ni timer senere, hvor din udkårne kommer listende ind ad døren (læs: snublende og larmende), og jeres soveværelse fyldes med dunsten af røg og alkohol. Suk!

4. Ideen om en alkoholfri måned fungerer langt bedre i teori end praksis. Du vidste ikke, at fredagsbaren var DENNE fredag, siger du? Oh well. Rygrad som en regnorm er vist en passende betegnelse.

5. I starten af jeres forhold satte du pris på en ‘Jeg kører herfra nu’- eller ‘Jeg er på vej hjem, skat’-besked. De seneste år er du dog begyndt at se mere realistisk på situationen, og en fulde-sms som ‘Nksdgln’ eller blot en random emoji kan sagtens gøre det. Det er nu meget rart at vide, at din kæreste stadig lever!

6. Du er vant til, at din kæreste har 'smuglervarer' med hjem. Om det så er de lilla udendørs heliumballoner fra mobilbutikken eller et ‘Parkering forbudt-skilt’ – kreativiteten vil ingen ende tage (det vil din tålmodighed over for de indretnings-skills derimod).

7. Din kæreste er ALTID den sidste, der forlader festen. Julefrokost, påskefrokost, fødselsdagsfest – you name it, der er ingen freakin' undtagelse!

8. Din kærestes helhjertede indsats gør ham eller hende til en mester af Instagram-stories. I hvert fald de første par timer – herefter bliver det lidt mere sløret. Men du griner hver gang (og glæder dig over, at du nu har en idé om, hvad din udkårne har lavet).

9. Din kæreste har også nogle vilde skills inden for drukspil. Det betyder, at du 1) altid vil være på hold med din partner, når der er Beerpong, og 2) altid takker nej til at være med, når din kæreste præsenterer selskabet for et nyt genialt drukspil, I skal prøve. Du ved bedre...

10. Du har minimum én gang vækket en sovende kæreste ude foran jeres dør. Og du er selvfølgelig fuld af forståelse for, at det kan være svært at få nøglen til at passe – især fordi det er cykelnøglen, din kæreste har forsøgt at låse op med!