Kvinde lyver for sin kæreste
© iStock

11 ting, vi har sagt til vores kærester, som på ingen måde passer

“Neeeej, jeg fortæller slet ikke mine veninder om vores forhold og sexliv, eller når du er en idiot...”

9. januar 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

1. “Lad os se denne film. Du vil ELSKE den!” Men han er og bliver altså ikke så henrykt over at se tøsefilm som The Notebook eller Sex and the City, som du er.

2. “Denne nye læbestift? Jeg mangler virkelig sådan én, og så kostede den kun 40 kroner.” Han behøver jo ikke vide, at du har en hel skuffe fuld af læbestifter... og at prisen var nærmere 40 kroner gange 4.

3. “... ikke i dag skat. Jeg har mens/hovedpine.” I hvert fald har du det lige nu. Hvad regner han med? Der er jo Familien fra Bryggen!

4. “Det vidste jeg ikke, at du skulle.” Okay, det vidste du så udmærket godt, for du læste med over skulderen på hans telefon. Du kunne jo nærmest ikke undgå at se det.

5. “Katrine er simpelhen SÅ ked af det. Jeg bliver nødt til at tage hen til hende med det samme.” Og øv, hvor er det bare ærgerligt, at du så går glip af fodboldkampen i fjernsynet.

6. “Jeg har gjort rent hele dagen,” er det klassiske svar på, hvad du har lavet på din fridag, når kæresten spørger. Han behøver jo ikke vide, at ‘gøre rent’ egentlig burde byttes ud med ‘set Netflix’.

7. “Jeg har helt selv – uden besvær – lavet denne lækre, pulled chicken-burger med fritter. Altså med hjælp fra utallige opkald til mor, flere forsøg på IKKE at brænde fritterne på – og nå ja, røgalarmen gik også en enkelt gang. Ups!

8. “De havde ikke flere af de der hvad-han-nu-ønsker-med-fra-Kvickly.” Eller også glemte du bare at købe dem. Det er en af de to. 

9. “Det er altså ikke mig, som har spist slikket i skabet. Cecilie var forbi tidligere, og... du ved jo, hvordan hun er med slik... og ja, jeg fik måske også et enkelt stykke.” Okay, bare indrøm, at det var dig!

10. “Du er den lækreste i HELE verden, skat.” Altså, vi er enige om, at pivfrække kendisser som Ryan Reynolds og Chris Hemsworth ikke tæller med? Vel?

11. “Neeeej, jeg fortæller slet ikke mine veninder om vores forhold og sexliv, eller når du er en idiot...” 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.