© iStock

14 måder at sige 'jeg elsker dig'

... til din kæreste uden rent faktisk at sige det. Lad dig inspirere til små kærlighedserklæringer i hverdagen

25. marts 2015 af Rikke Hovn Poulsen

1. Lav morgenmad til ham, mens han er i bad. Selv morgensure hulemænd sætter pris på en smurt ostemad og en varm kop neskaffe, som de ikke selv har måttet brygge fra bunden.

2. Varm hans håndklæde på radiatoren. Oh, hvilken fryd at træde ud til på et koldt badeværelse!

3. Giv ham et klap i numsen. Eller nus ham i nakken. Eller kys ham på benet. Arj, okay, det sidste kræver nok, at situationen lige er der, hvis ikke det skal blive underligt. Men generelt kan mænd bare godt lide at blive rørt ved.

4. Gå ud med skraldet, vask vinduer, eller mug ud hos hamsteren. Han vil elske, når du for en gangs skyld bare påtager dig en af de opgaver, som I begge hader, i stedet for at lave et skænderi ud af det.

5. Lad ham få den sidste. Om det så er småkager eller kaffekapsler, så viser det, at du sætter hans velbefindende over dit eget. Det’ da kærlighed!

6. Fortæl andre, hvor fantastisk han er - mens han hører det. Hvis du er virkelig smart, så roser du hans evner med en skruemaskine over for en veninde i telefonen, mens han tror, du tror, han ikke hører det (oh yes, kvindelist på højt plan!).

7. Send en sød snap. Men husk: Et indforstået billede, som kun han forstår meningen med, siger mere end tusind trutmundsselfies - også selvom du ser så forbandet godt ud på sidstnævnte.

8. Hent ham i lufthavnen. Hvis et menneske påstår, at han foretrækker at gå alene gennem horderne af børn med flag og storsnavende kærestepar - så lyver han!

9. Køb noget til ham, når du er ude at rejse. Hvis han er superhelte-entusiast vil han helt sikkert blive glad for, at du opstøver den unikke lille biks i Paris og køber en særudgave af Batman fra 1963 med hjem. Men en Toblerone fra lufthavnen kan også gøre det.

10. Lav en kop kaffe til ham, mens han arbejder. Men lad for guds skyld være med at forvente taknemmelighed i gerningsøjeblikket. Mænd kan ikke både koncentrere sig om at trykke på computeren og sige tak samtidig. Men det betyder ikke, at han ikke bliver glad for din gestus.

11. Gør dig umage, når I skal ud. Vis ham, at det betyder noget for dig, at han synes, du er lækker (og ja, det betyder desværre, at de gamle sweatpants skal blive derhjemme. Sorry!).

12. Køb den sure blåskimmelost, du ved, han elsker - også selvom du ikke har tænkt dig at røre den, om så det er det sidste, der står tilbage i jeres køleskab.

13. Lav drinks til jer tirsdag aften. En spontan invitation til køkkenfest med kun to inviterede er noget af det mest romantiske i verden.

14. Gå ned på ham. Hvis alt andet fejler, så virker den oldgamle kærlighedserklæring altså hver gang. Mænd er nogle suckers for blowjobs, sådan er det bare!