© Getty Images

15 ting, søde mænd gør, som du slet ikke opdager

De gør det faktisk ret godt sommetider

13. marts 2017 af Maria Denise Christoffersen

Det er ikke sikkert, du ved, HVOR dejlig din kæreste eller flirt egentlig er. Derfor får du her grundene til, at du skal give ham et kæmpe smækkys, næste gang du ser ham. 

1. Finder sig i at blive kaldt fjollede kælenavne

Det er måske ikke så maskulint at gå under navne som “Mussi” eller “Skatti” – men gode fyre kan bære det! Mest af alt, fordi de godt ved, at det gør dig glad at pludre løs, som om du talte til en hundehvalp. 

2. Tilbyder at betale

Selvom der er lavvande på hans konto, er han galant og tilbyder at give frokost. Måske tager du det som en selvfølge, men for ham betyder den udgift, at han må undvære noget andet senere på måneden. Men det gør han gerne. For dig. 

3. Siger, at Scarlett Johansson ikke er lækker

“Hun er overvurderet og slet ikke min type,” siger han. Du bliver lidt glad og undlader at konfrontere dig selv med det faktum, at alle mænd synes, Scarlett Johansson er for nice.

4. Trøster dig, hvis du har mareridt

Han sov lige så godt, men hvis du vågner og har drømt noget uhyggeligt, holder han selvfølgelig om dig, indtil du sover trygt igen. Måske kan du slet ikke huske det dagen efter – men han passede på dig, også selvom trætheden overmandede ham.

5. Slår toiletbrættet ned

Hvis han boede alene, havde han ladet det stå oppe. Men han ved, at det betyder noget for dig, så han husker at slå brættet ned.... næsten hver gang.

6. Køber dit yndlingsslik

Når han handler til weekenden, ved han udmærket godt, at det er skumbananer og den dér Marabou med saltede mandler, der lyser op i din slikskål. Så selvfølgelig skal de da i kurven! Du tror bare, at han har købt alt det, han selv kan lide... men i virkeligheden har han valgt en slikmenu, der er tilpasset din søde tand.

7. Lader som om hårdt arbejde ikke er hårdt

Du tænker måske, at mænd er bygget til at være handy. Men det koster ham faktisk kræfter, sved og omhyggelighed at hænge de gardiner op eller at bære dine gamle møbler ned til storskrald. Hører du ham nogensinde brokke sig over, hvor ondt han har i ryggen bagefter? Nej, vel?

8. Undværer sex

Du ligger der i dine trusser og skal til at falde i søvn, og han kunne virkelig godt tænke sig at lokke dig til en quickie, inden I slukker lyset. Men du skal tidligt op, så han undertrykker sine egne behov og lader dig være.... i hvert fald til i morgen. 

9. Bærer din lyserøde taske

Selvfølgelig er han sød, når han tager indkøbsposerne for dig. Men når du har læs på, og han så også lige holder din fine, feminine dametaske, der på ingen måde passer til hans mandelook, er det altså en ekstra stor kompliment!

10. Taler med dig om pigeting

Når du grubler over livets vigtige spørgsmål, såsom “Skal jeg sætte håret op eller lade det være løst til min venindes bryllup om tre måneder?” eller fortæller detaljeret om din underlivssvamp, så lytter han tålmodigt. Også selvom nogle af emnerne nok ikke heeelt sorterer under hans interesseområder.

11. Opdaterer din computer

Når han kan se, at din bærbare stadig kører med et oldgammelt styresystem, bruger han lige en halv time af sin dag på at opdatere og installere computerens software – så den virker hurtigt og uden bøvl, næste gang du bruger den.

12. Lader dig savle over andre mænd

Når du foreslår, at I skal se den der Ryan Gosling-film, og han udmærket godt ved, at det er, fordi du synes, at manden er den lækreste skuespiller, der nogensinde har prydet din tv-skærm, så siger han ok. Og laver popcorn.

13. Siger sin ærlige mening

Han har ventet udenfor prøverummet i et kvarter, og da du beder ham om at vurdere, om det tredje par skinny jeans sidder bedre end de foregående, ville det være nemmest for ham at nikke. Men han fortæller dig det, hvis han synes, du skal vælge nogle andre. Også selvom han bliver lidt upopulær.

14. Siger, at du ser smuk ud

Du har ikke haft makeup på i tre dage, og din badevægt fortæller dig dårligt nyt. Men han synes oprigtigt, at du ser dejlig ud – så selvfølgelig siger han det, også selvom du er uenig.

15. Sender dig søde sms'er

Han ved, at I skal ses i aften, og han kunne da egentlig sagtens vente med en opdatering indtil da. Alligevel ligger der sms'er med hjerter og en kysse-emoji, når du kommer tilbage fra frokostpausen. Bare så du føler dig elsket.

Indrøm bare, at han er rimelig friggin' fantastisk! 

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.