Glad par
Du kan på simple måder lade din kæreste vide, at du elsker ham eller hende. © Getty Images

20 ting, der siger “jeg elsker dig”

Sådan viser du din kæreste, at du er vild med ham eller hende

24. juni 2020 af Amalia Kristiansen & Mette Andrea Boesgaard

Det er skønt at have en, som du virkelig kan mærke, du elsker. Derfor er det også en ganske god idé at vise det, for hvem elsker ikke at mærke, at der er nogen, der sætter pris på én? 

Selvom vi har forskellige kærlighedssprog, så er der bare nogle ting, som altid vil vise din kæreste, at du virkelig sætter pris på ham eller hende. Og det kan jo endda være, at det motiverer din kæreste til at gøre en ekstra indsats den modsatte vej også. Win-win for dig. 

Vi har samlet 20 ting, som siger “jeg elsker dig” – bare helt uden ord. 

1. Sluk fjernsyn og computer, træk telefonstik ud og sluk mobiltelefonerne. Tænd masser af stearinlys, bestil din kærestes yndlings take-away og lav en picnic i soveværelset. 

2. Inviter din kæreste i biografen for at se en film – I kan holde hånd under hele filmen! (Med den hånd, I ikke spiser popcorn med, naturligvis.)

3. Vis din kærlighed under lagenerne. En god tur i sengen kan booste jeres kærlighed på mange måder.

4. Giv din kæreste en massage. Din kæreste vil med sikkerhed blive sendt i den syvende himmel.

5. Tag et bad sammen. Et duftende karbad er altid superromantisk, men mindre kan også gøre det, hvis I ikke er så heldige at have badekar. Tag et brusebad sammen og sæb hinanden ind, vask din kærestes hår og giv samtidig en dejlig hovedbundsmassage.

6. Send din kæreste en besked. Hvor du fortæller, hvor meget du elsker ham eller hende, og hvorfor han eller hun er sådan en fantastisk person. 

7. Tag på hotel. Også selvom det er en ganske almindelig hverdag.

8. Giv din kæreste en gave, han eller hun virkelig ønsker sig. Vælg gerne noget, der er personligt. Den behøver ikke koste penge, du kan sagtens lade kreativiteten udfolde sig. 

9. Opfyld en af din kærestes seksuelle fantasier. Men selvfølgelig kun, hvis du selv er med på den. Du skal aldrig gøre noget, du ikke har lyst til, for din kæreste vil også gerne have, at du er glad. 

10. Lav en romantisk skattejagt. Led din kæreste rundt, der hvor I bor eller i nabolaget, med små, romantiske sedler, så din kæreste får tid til at spekulere over, hvad der egentlig skal ske. 

11. Lav din kæreste et ganske særligt måltid mad. Din kærestes yndlingsret eller måske den ret, du ved, du altid brillerer i. Du kan også lave en lækker morgenmad med proteinpandekager.

12. Spil et spil sammen – brætspil, puslespil, frækt spil...

13. Åbn en flaske champagne, og skål for jeres kærlighed. Hvis I får lidt for meget, kan I altid grine af gamle minder eller falde puttende i søvn på sofaen.

14. Gå en romantisk måneskinstur sammen med din kæreste. Selvfølgelig hånd i hånd, så I virkelig får kvalitetstid sammen.

15. Gør din kæreste en sød tjeneste. Vask bilen, giv cyklen et forårseftersyn, tag opvasken, puds støvlerne.

16. Snak med din kæreste – og lad din kæreste tale. Også selvom det betyder, at du skal lytte til fodboldsnak en hel aften.

17. Romantik behøver ikke altid være middag med to lys på et bord. Inviter din kæreste ud på en lækker bar til drinks.

18. Smør din kæreste en god madpakke. Læg en seddel i den!

19. Genoplev jeres romantiske fortid. Lav et fotoalbum med billeder fra jeres tid sammen.

20. Spil et spil. Det kan både være kortspil eller brætspil, hvor I lærer mere om hinanden og jeres forhold. Det vigtigste er, at I bruger tid på at være sammen.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.