Gave
Gave© unsplash.com

3 tips der gør det lettere at finde gaven til manden i dit liv

Argh, hvad skal man give manden, som har alt – inklusiv dig?

23. oktober 2022 af Annoncør

Det er skønt at give gaver, men det er ikke altid lige skønt at finde dem. Hvis du er sammen med én af de mænd, der har alt og som bare er godt gammeldags tilfredse, kan det være udfordrende at finde en god gave. For hvad giver værdi, og hvad skaber bare rod i butikken?

Der er heldigvis hjælp at hente, for faktisk findes der 3 tips, der gør det meget nemmere at finde en gave til ham den altejende. Dem får du lige nedenfor!

1. Man(d) kan altid bruge en oplevelse

Hvad er det, som fylder i hjertet, men ikke i hjemmet? Oplevelser! Oplevelser er en genial gave til manden, der har alt, og som ikke har brug for flere genstande, der roder. Oplevelser skaber minder, som man altid kan tage frem og nyde, men som ikke optager fysisk plads.

Der findes rigtig mange skønne oplevelser, du kan give ham (og jer), så det er sådan set bare at vælge. Du kan få inspiration til flere gaveideer til mænd på Gave.dk, som har specialiseret sig i populære gaveidéer til mænd.

En oplevelsesgave kan være alt fra et kursus til et gourmetophold eller en helikoptertur. Det kan også være, at manden i dit liv er en rigtig bilnørd, og at en tur i en Ferrari ville være en uforglemmelig oplevelse. Du kender ham bedre end vi gør, så det er helt op til dig! 

2. Personlige gaver går aldrig af mode

Gavetip nummer 2 er at finde noget personligt. En personlig gave, der virkelig går i hjertet på din udkårne, er unik og kan ikke erstattes. Så selvom han allerede har det hele, lidt til og meget mere, tilføjer en helt særlig gave ny værdi.

Den personlige gave er én, som alle ikke kan give ham. Tværtimod viser den, hvor godt netop du kender ham. Måske er det noget, han har fortalt dig, og ingen andre, at han ønsker sig (her handler det altså om at være opmærksom, lytte efter og bruge klæbehjernen), eller måske er det noget, der siger noget om ham – som lige præcis du ser ham.

Du kan også give noget, der er helt personligt og privat i jeres parforhold. En erotisk gaveæske er et hit, som de fleste mænd vil sætte pris på. Og så er det samtidig en gave til dig selv. 

3. Praktiske gaver kan være romantiske

“Praktiske gaver – er det ikke lidt kedeligt?” tænker du måske. Men det behøver det altså ikke at være. Tværtimod kan det virkelig være lykken at få noget, man bare står og mangler. Ofte vil en praktisk gave blive værdsat ekstra højt, fordi man kan bruge det. Det er altså ikke en gave, der bare kommer til at stå og samle støv.

Praktiske gaver kan være et gavekort til hans yndlingsbutik, en ny skjorte eller et stykke værktøj, der mangler i værktøjskassen. Det kan også være, at du er træt af hans hullede strømper - og så er det jo indlysende, hvad han står og mangler.