Skænderi i parforhold
© iStock

5 hverdagsting, der tyder på, at I ikke er rigtige for hinanden

Du venter på, at han ændrer sig!

18. januar 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Er du og din date ved at tage springet til at blive kærester? Eller har I været kærester længe? Lige meget hvad kan du altid komme i tvivl, om I er rigtige for hinanden, og dette kan små tegn i hverdagen faktisk være med til at afsløre.

Parforhold er selvfølgelig meget forskellige, og at du kan nikke genkendende til nedenstående tegn er ikke ensbetydende med, at du bliver droppet lige om lidt eller skal slå op med din kæreste, men hvis der er flere ned- end opture, skal du huske på, at et knust hjerte godt kan heles.

Du venter på, at han ændrer sig

Selvom I sandsynligvis begge to skal gå på kompromis med nogle ting, kan du ikke forvente, at han ændrer sig – og det er jo trods alt den person, han er, som du er faldet for. Derfor skal han ikke ændre sig, hvis de områder, han skal ændre, slet ikke er ham (og det samme gælder selvfølgelig dig!).

Du bruger mere tid på at analysere jeres forhold end at være i det

Selvom du bruger oceaner af tid sammen med dine veninder og snakker med dem om alt, bør jeres samtaleemne ikke ALTID være en længere analyse af din kærestes og dit parforhold. Du bør ikke bruge mere tid på at tænke over jeres forhold end på at nyde det eller kæmpe for det.

Du føler dig alene, selvom I er sammen

Hvis du er ensom, er du langt fra alene, men det kan alligevel være flovt at indrømme. Dog bør du aldrig føle dig ensom og alene, mens du bruger tid med din kæreste.

Jeres minder er bedre end jeres nutid

Hvis I er væk fra hinanden i længere tid, kommer du sikkert til at savne ham. Men er det HAM eller jeres gode minder, du egentlig savner? Hvis det i højere grad er en ferie sammen med ham, hvor I var nyforelskede, end selve hans personlighed, du savner, er det måske jeres fælles minder, og ikke den han er, du er forelsket i?

En af jer fylder hele tiden kalenderen op med aftaler

Er du en travl kvinde med både job, studie, træning og veninder at passe og pleje? Selvom I selvfølgelig skal give hinanden plads til at være jer selv og gøre de ting, I hver især har lyst til, bør der også være tid til hinanden. Hvis en af jer altid prioriterer alt andet frem for den anden, kan det være et tegn på, at I ikke er rigtige for hinanden.

Hvis du derimod langt fra kan se dig selv og din kæreste i nogle af disse scenarier, men deler disse 15 gode vaner, tyder det på, at I er (meget!) lykkelige sammen

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori