5 nemme måder at overraske ham på

En god overraskelse behøver ikke altid inkludere 30 mennesker, der råber: “SURPRISE!”

8. juli 2016 af Redaktionen

1. Den kærlige

Der er ikke noget bedre end at blive svøbt i et lunt håndklæde efter badet. Hvis du alligevel er ved at stryge, mens han er i bad, kan du jo lige stryge et håndklæde varmt og liste dig ud på badeværelset og stå klar med det, når han kommer ud. Se, det er kærlighed!

2. Den betænksomme

Hvis din kæreste skal ud at køre med toget, eller hvis han er lidt ekstra stresset på arbejdet, kan du forkæle ham med en god madpakke.

Stå lidt tidligere op end ham, lav hans yndlingsmadder, og læg den diskret ned i hans taske. Når han skal gå, kan du henslængt nævne, at du for resten har sørget for mad til ham.

© giphy.com

3. Den søde

Elsker han guldkarameller eller tyrkisk peber? Snup en pose af hans favoritter med i kurven i supermarkedet, og overrask ham ved spontant at hive dem frem om aftenen foran fjerneren.

4. Den romantiske

Invitér ham ud på en rigtig date – også selvom I har været kærester i lang tid. Det er en god måde at genoplive gnisten på, fordi det vækker minder fra dengang, I var nyforelskede.

Gør noget ekstra ud af det, og skriv til ham i løbet af dagen, at du glæder dig til at se ham i aften.

5. Den sexede

Gå ind i soveværelset en almindelig hverdagsaften, mens han sidder og ser fjernsyn, smid tøjet, og spadsér ind i stuen igen, som om ingenting er sket. Det er en virkelig nem og åbenlys måde at tage initiativet på.

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman