© iStock

6 grunde til, at jeres forhold er bedre om sommeren

Temperaturen er ikke det eneste, der bliver hottere...

9. juli 2015 af Sara Møller Christensen

1. Aftenerne er længere. Og længere aftener betyder større chance for, at I dyrker sex. Og mere sex betyder – som regel – at alt andet også går bedre mellem jer.


2. I har mindre tøj på. Og mindre tøj betyder større chance for, at I dyrker sex. Okay, nu skal vi nok finde på noget nyt at skrive (men det gør det ikke mindre sandt).

Læs også: Guide til hed sex i sommervarmen


3. I er mere spontane. 
Om vinteren er det svært at overskue andet end jobbet og den tv-serie, I er i gang med. Men pludselig er der nogle lange, lyse aftener, som bare skriger på at blive brugt til at grille i parken, gå ture, spise is, drikke cocktails, tage til koncert eller alt muligt andet, som helt sikkert gør mere for jeres forhold end det nyeste afsnit af ‘Game of Thrones’. 

Læs også: 15 sommerdates


4. I har mindre travlt. 
Medmindre du arbejder i Tivoli eller som is-sælger, har du nok mindre travlt på jobbet om sommeren, PLUS du har ferie. Det betyder, at du har mere overskud til ting som at være en god kæreste og sex og den slags.

5. I er gladere. Der er en grund til, at der er noget, der hedder vinter-depression, og ikke noget, der hedder sommer-depression. For de fleste af os er sommeren bare lig med, at vi er i bedre humør, og den gode energi smitter af på vores hjertes udkårne. 


6. I kan tage på ferie sammen. 
Der er intet som et eksotisk afbræk fra hverdagen, der kan puste liv i forholdet. Nye oplevelser knytter jer tættere sammen, og I har masser af tid til at pleje romantikken, kommunikationen og ja, jeres sexliv! 

Læs også: Sådan dyrker I sex i det fri

Læs mere fra samme kategori