Trist fyr
Mænd deler historier fra deres breakups. © Getty Images

7 mænd deler historien om deres værste breakup

“Efter 45 minutter var det hele forbi. Dér stod jeg midt i København med et knust hjerte”

23. oktober 2016 af Redaktionen

Mænd synes også, at det gør nas at gøre det forbi – nogle gange fordi de får deres hjerte knust, andre gange fordi det er så tåkrummende pinligt at skulle gøre det. 

Vi har bedt nogle mænd dele deres værste breakup-historier, og du får dem herunder.

1. Vi glemte at nyde de gode ting

“Et tidligere forhold endte for mig, fordi vi glemte at nyde de gode ting og i stedet trak hinanden ned i et hul fyldt med frustrationer og meningsløse skænderier. Til sidst fik vi snakket om det og endte med at slå op. Det sørgelige er egentlig, at jeg stadigvæk føler, at hvis vi havde talt bedre sammen og forstået hinanden bedre, ville det have hjulpet gevaldigt på situationen.”

- Jeppe

2. Hun var ved at skride uden at sige noget

“Jeg kom engang hjem og så, at kæresten, som jeg havde været sammen med i lidt over to år, var ved at pakke alle sine ting, uden at jeg vidste noget om det. Det var nok meget godt, jeg kom hjem, for ellers var der vist også røget en del med, som ikke var hendes.”


- Mike

3. En fejlsendt e-mail endte det

“Jeg var flyttet fra Jylland til København for at bo hos en sød kvinde. Efter at vi havde været sammen i et halvt år, rejste hun til Hawaii, og jeg blev boende hos hendes familie for at vente på, at hun kom hjem. 14 dage efter at hun var taget af sted, fik jeg en mail fra hende, som skulle have været sendt til hendes veninde, hvor der stod, at hun ville gøre det forbi med mig. Jeg konfronterede hende med mailen over telefonen, og efter 45 minutter var det hele forbi. Dér stod jeg midt i København med et knust hjerte.”

- Mads

4. Det længste forhold sluttede som det værste

“Mit sidste forhold sluttede med det værste brud, jeg har oplevet. Efter fire år havde vi rigtigt mange følelser, minder og venskaber i klemme. Det var et svært break-up at tackle, og det tog da lige noget tid at komme over det. AV!”

- Emil

5. Måtte stoppe det grundet hygiejniske årsager

“Jeg måtte engang gøre det forbi med en kvinde grundet hygiejniske årsager. Det var en sød og smuk, svensk kvinde som overnattede hos mig efter en fest, og som jeg så igen et par gange i løbet af de efterfølgende uger. Jeg boede på daværende tidspunkt sammen med den bedste og dejligste roommate. En morgen vågnede jeg ved, at hun skreg. Hun var ved at tørre sig i sit eget håndklæde, som var fyldt med menstruationsblod, og det var med garanti ikke hendes eget blod. Älskling, vi är färdiga!”

- Lasse

© Giphy.com

6. Vi ville ikke det samme

“Jeg gik fra en kæreste, selv om vi faktisk aldrig havde skændtes eller haft det dårligt sammen. Vi fandt bare ud af, at vi ville forskellige ting i vores liv på det tidspunkt. Jeg var i gang med min karriere, og hun var begyndt at blive skruk og derfor klar til at stifte familie. Det var en meget svær erkendelse at slå op over, når vi egentlig havde det godt sammen med hinanden. Men heldigvis valgte vi at forblive venner.”


- Brian

7. Hun var gladere for mig end omvendt

“I mine sene teenageår så jeg en pige i et par måneder, og hun var hurtigt blevet meget glad for mig, men jeg var ikke helt på. Så jeg inviterede hende hjem til mig for at gøre det forbi. Problemet var bare, at jeg på daværende tidspunkt boede hos min mor ude på landet, hvor busserne ikke kører efter klokken 20. Det resulterede i en søvnløs nat ved siden af en storhulkende pige... Ikke cool.”


- Andreas

Artiklen har tidligere være bragt i magasinet og er skrevet af Tine Sandorf.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.