Godnatbesked | Godnatbesked til ham
© iStock

7 små (men cute) ting, du kan skrive i godnatbeskeden til din kæreste i aften

Så er I begge garanteret at drømme sødt

9. december 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

1. “Du er simpelthen det sjoveste menneske, jeg kender.” Det er ALTID dejligt at få komplimenter, så fortæl din kæreste, hvad du er helt pjattet med ved ham. Det kan være alt fra hans flotte øjne til hans herlige humor.

2. “Jeg er vanvittigt stolt af, at du…” Måske din kæreste arbejder hårdt eller altid hjælper sine venner, når de har brug for det? Uanset hvad er følelsen, af at du er stolt af ham, fantastisk at få, lige før han falder i søvn.

3. “Jeg glæder mig så meget til, at vi skal...” Om det er julegaveindkøb, nytårsaften eller en kommende skiferie er underordnet – når du sætter ord på, at du glæder dig til at bruge tid med ham, får han helt sikkert et smil på læben.

4. “I morgen bliver en bedre dag.” Du kender det. Det kan være svært at falde i søvn, hvis du ligger og tænker over et skænderi med din kæreste. Hvis det er tilfældet, så forsøg alligevel at holde beskeden positiv – I kan altid snakke om det i morgen.

5. “Kan du huske...” Et skønt minde, I har haft sammen, er altid rart at tænke tilbage på, inden han falder i søvn. Hvis du ovenikøbet har et billede af jeres minde på telefonen, så send det med!

6. “Jeg tænker på dig.” Er der noget bedre end at vide, at ham du elsker har dig i tankerne? Nej, vel? Det samme gælder sandsynligvis for ham.

7. “Jeg ligger her og har lyst til dig.” Din kæreste vil synes, at det er latterligt sexet at modtage sådan et hint i godnatbeskeden (okay, i alle beskeder), og så glæder han sig endnu mere til at se dig næste gang!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori