Kærestepar
Har du mødt personen, der skal være forælder til dine børn? © iStock

8 tegn på, at du har mødt personen, som skal være forælder til dine børn

Denne sætning har du hørt et par gange: “Den dag, vi får børn...

26. september 2022 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Han eller hun bekymrer sig om dig. Det betyder nemlig også, at personen vil bekymre sig om en lille baby, I sammen har skabt.

2. Han eller hun er ikke afhængig af dig og kan (og vil) gerne vaske tøj, lave mad og tage sig af andre pligter. Det tyder på, at du aldrig kommer til at stå med babybleer og vasketøj fyldt med gylp helt alene (udover når I skændes om, hvem der tager nattevagten en tidlig mandag morgen...)

3. I er gode til at kommunikere. Kommunikation er vanvittigt vigtigt i et sundt forhold, og det er endnu vigtigere, når to bliver til tre.

4. Denne sætning har du hørt et par gange: “Den dag, vi får børn...” Ja, det betyder, at personen i den grad har børn i tankerne, hvilket jo er vigtigt, hvis det er noget, du går og drømmer om

5. Personen er ærlig. Uanset om det er positivt eller negativt, er det nemmere for jer, at I begge fortæller jeres ærlige mening. Også selvom det betyder, at du skal høre, hvor latterligt vedkommende synes det er, at du bruger tid på at se Keeping up With The Kardashians.

6. Han eller hun er god til at huske (eller prøver i hvert fald på det). En glemt sut kan være starten på en forfærdelig dag, så at I er to til at huske på alle de ting, der nu følger med sådan en baby, gør det hele en smule nemmere.

7. I bruger tid sammen. I er gode til at dedikere en aften til jer, hvor I hygger, går til koncert, eller hvad der nu er helt specielt for jer. Det er nemlig vigtigt at tage sig tid til, selvom I får børn.

8. I bruger tid hver for sig. Det styrker også jeres forhold, hvis I giver hinanden plads og bruger tid hver for sig. Så kan I både få et lille pust fra hinanden – og babybleer og gråd, hvis I en dag får et barn.