Kærestepar
© iStock

9 dejlige ting, mænd gør i stedet for at sige ‘jeg elsker dig’

De tre magiske ord kan have mange former – husk at kigge efter

1. april 2017 af Amalie Blixt

Er du kæreste med en mand, der ikke er meget for at svinge om sig med store ord som ‘jeg elsker dig’? Det kan være, du begynder at tvivle på, om han egentlig elsker dig, nu hvor han ikke siger de tre magiske ord til dig direkte. Men lad være med at drage forhastede konklusioner – det kan være, han viser sin kærlighed til dig med små hverdagsting, som du slet ikke opdager.

1. Han nusser dig i søvn, indtil han kan fornemme, at du sover dybt og dejligt – også selvom han skal ligeså tidligt op, som du skal.

2. Han minder dig om, at han tænker på dig, når I begge har travlt og ikke får set hinanden så meget, som I gerne ville – måske bare med en sms for at fortælle dig, at han tænker på dig eller for at spørge dig, om du har haft en god dag. Prøv det selv, og se, hvor glad han bliver!

3. Han køber ind til din livret eller din yndlingssnack. Det betyder, at han faktisk har hørt efter eller været opmærksom, når du med største velbehag har guflet lakselasagne i dig. Ved du egentlig, hvad hans livret er?

4. Han giver dig det der blik, der brænder af kærlighed. Med ét blik kan han få dig til at føle dig som en superwoman – fordi han synes, du er smuk, dejlig og sej.

5. Han lader dig vælge filmen, fordi det egentlig ikke betyder så meget for ham, hvad I ser – han vil bare gerne bruge tid sammen med dig. Du har nok allerede på fornemmelsen, at han ikke er ligeså meget oppe at køre over at se Beauty and the Beast, som du er.

6. Han giver dig et stort, fast kram, når han kan se, du har allermest brug for det. Og hvis du havde så meget brug for det kram, at du begynder at græde, så krammer han dig bare videre og lader dig komme ud med tårerne og frustrationerne.

7. Han kan (næsten) ikke gå ved siden af dig på gaden uden at holde dig i hånden. Det hører bare til, og han vil gerne udnytte enhver mulighed for at vise hele verden, at du er hans.

8. Han respekterer og tilpasser sig dine underlige vaner. Måske kan du ikke klare, at opvasken står i mere end fem minutter. Han er i virkeligheden fuldstændig ligeglad, men han accepterer, at I ikke går direkte fra middagsbordet til sofaen (eller sengen…).

9. Han giver dig komplimenter eller lægger sin arm om dig – foran andre. Han kunne ligeså godt sige det, når I ligger derhjemme og putter, men han vælger at sige det foran jeres venner, for han ikke er bleg for at lade alle vide, at han er smaskhamrende forelsket i dig.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.