Kærestepar i biografen
© iStock

9 overbevisende grunde til, at din kæreste skal invitere dig noget mere i biffen

Der er faktisk kun én af dem, som handler om bland selv-slik

2. marts 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

1. I har endelig en chance for at pille lidt ved hinanden offentligt. Ja, den går altså bare ikke på samme måde på indkøbsturen i Netto klokken 17.15 efter arbejde.

2. I behøver faktisk ikke tale sammen i to hele timer. Den eneste form for kommunikation, du skal bekymre dig om, er dit håndtegn, som skriger efter popcornene, når de har været i din kærestes skød lidt for længe.

3. I kommer ikke op at diskutere om fjernbetjeningen. Valget af filmen kan selvfølgelig føre til diskussion, men det er, som om alle film bare bliver liiidt bedre i biffen. Så lad os da bare se den actionfilm, altså!

4. Bland selv-slik er en livsnødvendighed, når I sætter jer godt til rette i de bløde biografsæder. Og popcorn. Og sodavand. Det er ikke til diskussion.

5. I kan få en lille pause fra alt lige fra vasketøjet til smartphoneafhængigheden. Det er altså bare fedest at se en god film, mens du ikke opdaterer dit Instagram-feed hvert femte minut.

6. Det er en overskuelig måde at få en rigtigt hyggelig aften sammen. Måske I arbejder meget – eller er studerende og derfor ikke har så mange penge? Uanset hvad er en biograftur nem at planlægge og billigere end et restaurantbesøg, hvis I har brug for en date-night. 

7. I kan både tage af sted alene, med vennerne eller med svigerforældrene. Vælg dog filmen med omtanke!

8. Det går op for jer, hvor mange nye, gode film, der egentlig bliver produceret. Det kan godt være, at du har haft styr på den seneste Fifty Shades-film, men trailerne før jeres film starter overrasker dig hver eneste gang!

9. Hvis din kæreste (eller du selv) har en dårlig vane med at falde i søvn på sofaen, så snart I sætter en film på, er biografen stedet, hvor du sandsynligvis godt kan holde dig vågen. Det håber vi i hvert fald.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her. 

Læs mere fra samme kategori