Det klassiske tegn på utroskab!
Det klassiske tegn på utroskab!© iStock

9 tegn på, at din kæreste er dig utro

Frygter du, at han er utro? Her er tegnene på, at han måske knalder udenom

4. august 2009 af Mette Andrea Boesgaard

9 tegn på, at din kæreste er dig utro

Går du og frygter, at du ikke er den eneste kvinde i hans liv? At han måske har en elskerinde ved siden af? Så læs med her og se, hvad tegnene på utroskab er.

Vær dog opmærksom på, at selvom din kæreste udviser et eller flere tegn på utroskab, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at han er det. Han kan også bare gå gennem en stresset periode i sit liv - eller han kan forsøge at skjule noget helt andet for dig, for eksempel at han er afhængig af et eller andet (sex, alkohol, spil, shopping)...

Sådan får du din mand til at åbne sig

 

Tegn på utroskab

1. Hans mobilvaner ændrer sig
Plejer hans telefon at ligge frit fremme, men pludselig gemmer han den? Taler han mere i den end sædvanligt - og helst i enrum? Eller sms'er han pludselig i tide og utide? Det kan være tegn på, at han har noget kørende med en anden...

2. Han sexlyst svinger meget
Nogle mænd mister lysten til sex med dig, hvis de har en affære. Andre får det lige omvendt: De genopdager i stedet deres liderlige side med den nye kvinde, og det giver ham mod på at knalde ekstra meget (og helst på nye, spændende måder) med dig.


3. Han arbejder meget over
Eller han går mere ud med vennerne end han plejer. Eller han har travlt med ting, du ikke kan være med til. Summa summarum: Han trækker sig væk fra dig - for at bruge tid med den anden...

4. Han har store humørsvingninger og bliver let fornærmet
Det er ikke let at vogte på en stor hemmelighed; manden befinder sig faktisk i en permanent stress-situation, så derfor er der ikke noget at sige til, at han pludselig bliver nærtagende, irritabel, rastløs og afvisende.

5. Han går i bad, så snart han kommer indenfor døren
Og skifter tøj. For han skal jo skjule sporene af den anden.

6. Han bliver mere bevidst om sit udseende
Han begynder måske at træne, han får en ny frisure, han køber nyt tøj og får en helt ny stil. Han er jo tilbage på score-markedet og skal imponere sin nye flamme...

7. Han tager ikke initiativ til at lave noget sammen med dig
Han tager ikke initiativet til at se dig. Han tager ikke initiativet til at I skal lave noget. Måske undgår han dig endda decideret. Men jo mindre I er sammen, desto lettere er det også for ham at holde på sin hemmelighed.

8. Han får pludselig interesse for mange nye ting
Er han pludselig interesseret i en ny form for musik - film - mad eller noget helt tredje, eller han bliver pludselig meget optaget af livets store spørgsmål. Fordi hans elskerinde åbner døren til nye verdener og inspirerer ham.

9. Han får nye venner, som han er meget begejstret for
Tit kan han ikke lade være med at omtale sin nye flamme - men han gør det selvfølgelig på en måde, så du ikke fatter mistanke. Måske taler han begejstret om en ny kollega - måske skjuler han, at der er tale om en kvinde for at undgå at vække din mistanke. Men hvis en ny person igen og igen dukker op i hans tale - og du ikke får lov at møde vedkommende - så vær på vagt.