© iStock

De bedste gaver til mænd

Synes du nogle gange, det er svært at finde på gaver til kæresten? Ti mænd afslører, hvilken gave de er blevet allermest glad for

2. april 2015 af Rikke Hovn Poulsen

“Det kan godt være, jeg er lidt old fashioned, men jeg ønskede mig et lommeur, og hun fandt et særdeles lækkert et af slagsen. Det er sexet, det er lækkert, og det er god stil!”

Anders, 29 år

 

“Det lyder måske kedeligt, men det var faktisk en trøje, jeg havde ønsket mig i flere måneder - pengene havde bare ikke lige været til det. En dag, da jeg var hjemme hos min kæreste, bad hun mig om at finde en trøje ovre i skabet. Den lå i en pose og var pakket ind i plastik, og jeg troede jo, den var til hende. Men da jeg tog den ud, kunne jeg se, at der stod mit navn på den... og det var så trøjEN. Fuck yeahhhh! Husk på, at hvis en mand ønsker sig noget (uanset om du synes, det er dumt) - så er der en grund til, at han ønsker sig det!”
Lasse, 24 år

“Jeg fik en skjorte af min kæreste, som jeg er virkelig glad for i dag. Jeg havde allerede en præcis magen til, bare en størrelse større. Men den passede mig faktisk ikke så godt, så det var helt perfekt, at hun købte den til mig. Og så fik hun selvfølgelig den anden for sig selv, så hun havde noget af mit tøj, når jeg ikke var der.”
Dennis, 25 år


“Hun klædte sig kun i gavebånd og ventede på sengen med roser og duftlys...”
Michael, 26 år 

“Den bedste gave, jeg nogenside har fået af min kæreste, var nok, da hun valgte mig frem for en anden.”
Jakob, 20 år

 

“En kæmpestor blandet kurv med slik, chokolade, billeder af os og et kortspil, hvor hun havde skrevet en masse søde ting på.”
Rasmus, 22 år

 

“Da hun sagde, jeg skulle være far!”
Dan, 30 år

“I 27-års fødselsdagsgave gav min kæreste mig en fjernstyret helikopter. Det havde jeg altid ønsket mig, men efterhånden var jeg begyndt at skyde en hvid pil efter det. Hun er så vild!”
Mikkel, 28 år

“Den bedste gave, jeg har fået, var et frækt show, hvor hun ville finde på noget sexet og anderledes. Wow, jeg var helt oppe at ringe, da hun lovede mig det. Hun har dog aldrig taget sig sammen til at gøre det, og på sigt er det gået hen og blevet et følsomt emne at snakke om for os. Så måske hun lige skulle have tænkt sig om, inden hun gav mig det?”
Kristian, 25 år

“Hun skrev til min chef og spurgte, om jeg kunne få fri på min fødselsdag, så vi kunne bruge dagen sammen hjemme hos hende med grillmad og god vin. Det var sgu en fed overraskelse at møde på job den dag!”
Kim, 23 år

Læs også: Her er julegaverne, han vil blive glad for

Når du køber gaver til ham, kan du også give ham et gavekort.