Derfor er det fedt at have en ældre kæreste!

Er din kæreste ældre end dig? Tillykke! Det betyder, du kan nyde godt af disse 8 fordele

16. maj 2015 af Sara Møller Christensen

1: Han har haft alle alderskriser før dig. Så du fylder 30? Pyt med det – det har din kæreste da været længe!

 

2: Han er økonomisk stabil. Hvor kedeligt det end lyder, så er det nu meget rart med en mand, der har haft et par ekstra år til at hoppe op ad lønstigen, så han ikke behøver tjekke sin netbank, før han kan lægge ud for en burger.

 

3: Han har haft flere år til at blive god i sengen. Lad os være ærlige: Der er en del, de søde mænd skal lære, før de bliver superelskere (hvorimod vi kvinder jo er naturtalenter). Men ham, du går i seng med, har heldigvis haft god til at øve sig.

 Læs også: 46 sextips fra mænd

 

4: Han har et mere realistisk kropssyn. Efterhånden lærer de jo, at der nogle gange gror hår på tissekoner, og at tyngdekraften også gælder for bryster. 

5: Han synes, du er ung. Du behøver ikke engang lyve dig tre år yngre for at føle dig ung sammen med ham. Fryd!

 

6: Han har løbet hornene af sig. Mon ikke han har kysset på de gymnasieelever på Crazy Daisy, han skulle i sin scorekarriere?

Læs også: 10 tegn på, at I er skabt for hinanden 

 

7: Han går forrest. Står I over for en svær beslutning? Der er en god chance for, at han har prøvet noget lignende før og derfor kan træffe den for jer. Hvor befriende – og mandigt!

 

8: Han er moden. Det er videnskabeligt bevist (eller sådan noget), at kvinder er mere modne end mænd. At din kæreste er et par år foran dig, betyder, at I er sådan cirka lige voksne. Perfekt!