Det går lige i hjertet, når denne gom bærer sin brud ned ad kirkegulvet

Der skal mere end en alvorlig ulykke til at spænde ben for deres kærlighed – og drømmebryllup

10. november 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Vi har før set ture ned af kirkegulvet, som både trækker tårer og latter, og nu har endnu en brud taget en legendarisk tur mod alteret og sin udkårne.

Kæresteparret Hannah og Stuart fra Canada beviste nemlig virkelig til deres bryllup, hvad kærlighed er. Det kommende brudepar havde i lang tid glædet sig til deres bryllupsdag, men kun fem uger før den store dag kom Hannah ulykkeligvis ud for et biluheld. Hun punkterede sin lunge og brækkede sine ribben.

En smuk brud i kørestol

Heldigvis blev brylluppet ikke aflyst, selvom Hannah ikke selv kunne gå ned ad kirkegulvet i sin brudekjole – eller nærmere ned ad græsgangen, for brylluppet blev afholdt udendørs. Hun blev nødt til at blive kørt i kørestol af sin far, men de nåede kun et stykke af vejen, før hendes kommende mand hentede hende og bar hende resten af vejen. 

Nu var vi ikke med til brylluppet, men vi kan godt forstå, hvis nogle af gæsterne fik lidt våde øjne over det syn.

På trods af, at Hannah af gode grunde blev nødt til at sidde ned det meste af sin bryllupsdag, stod hun op med støtte fra sin udkårne, da hun fortalte sine ægteskabsløfter. Hun siger dog til ABC, at det var hårdt for hende at stå op så længe – også selvom Stuart holdte hende oppe.

En lykkelig dag blev det – trods kørestol og vanskeligheder – og for alle os andre er det en fin reminder om, at de forventninger, man som brudepar har til sit bryllup (og sandsynligvis en af de største dage i sit liv), ikke altid bliver opfyldt, men at det er kærligheden, der er vigtigst, og som vi fejrer. 

Se den rørende video af gommen, der bærer sin brud til vielsen herunder

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Læs mere her.