Par ligger på pude og taler sammen
© iStock

Disse 5 tips til indretningen sikrer, at både du og kæresten føler jer hjemme

Skal du til at flytte sammen med din kæreste?

8. juni 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

Din kæreste har sandsynligvis en meget anderledes indretningsstil end dig, og det kan godt skabe lidt problemer, hvis I skal flytte sammen. Derfor får du her vores bedste råd til at skabe et hjem, I begge føler jer hjemme i.

1. Gå på kompromis

Råd nummer et er helt klart at være enige om, at I begge skal gå på kompromis. Det gælder helt generelt i parforhold – og det samme gælder, når I skal indrette jeres fælles hjem!

2. Vær ærlig

Fortæl din kæreste, at du ikke bryder dig om hans kæmpe lænestol i sort læder. Herefter skal du nok forvente at få lidt igen, når han afslører, hvor meget han i virkeligheden hader dine lyserøde pyntepuder. Men I kommer altså længst med at være ærlige.

Par taler sammen og holder i hånd
© iStock

3. Skab jeres nye stil sammen

Du er i IKEA med din bedste veninde, og selvom du sagde til dig selv, at du ville styre dig, er det langt fra tilfældet. Men i stedet for at smide vattæpper, orkidéer og et gulvtæppe (det mangler I jo!) ned i kurven, så husk på, at din kæreste måske ikke er lige så vild med tæppets smarte form, som du er.

Det er vigtigt, at ingen af jer føler jer overrumplede af den andens indretning. Det kan være svært at sige “Ej, skat, jeg bryder mig altså slet ikke om den lysekrone, du har givet 2.000 kroner for.” Men husk igen på, at det er vigtigt at være ærlige, så I begge føler jer hjemme.

Et godt tip er derfor at tale om, hvad I hver især køber, når I ikke er sammen – eller sender et billede, inden i swiper dankortet oppe ved kassen.

4. Mix maskulint med feminint

Du synes måske, at en playstation ikke lige frem er det kønneste at have stående fremme, mens din kæreste ikke er helt tilfreds med din lavendelfarvede keramikskål. Heldigvis kan I sagtens få plads til både de maskuline og feminine boligting, hvis I laver et godt mix af dem. På den måde får I virkelig også skabt et personligt hjem, hvor jeres gæster kan se, at I begge bor.

5. Lav en fælles billedvæg

Det kan også være, at din kæreste slet ikke har lyst til at være med til at indrette jeres hjem. Selvom du sikkert selv synes, at du har en sprød indretningsstil, gør det jeres hjem meget mere hyggeligt, hvis I begge har været på banen.

Derfor kan det være en god idé at købe en masse rammer og lave en billedvæg. Her kan I hver vælge fem billeder, I vil have hængt op – det kan både være personlige billeder af familie eller mere abstrakte. På den måde skaber I sammen en utroligt personlig væg, som I helt sikkert bliver glade for.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori