© iStock

Du ved, du dater en fodboldnørd, når...

Du ved meget mere om fodbold, end du egentlig har lyst til

6. juni 2018 af Tine Sandorf

1. Du fra første date har hørt om hans yndlingshold. Og når han taler om holdet, bruger han betegnelsen ‘vi’. ‘Nej, skat, du er ikke en del af holdet – du er FAN af holdet!’

2. Hyggeaften betyder ‘der er fodbold i fjernsynet’-aften. Du havde nærmere forestillet dig en lækker middag – vel at mærke uden fjernsyn som baggrundsmusik! Verden ville se meget anderledes ud, hvis mænd bestemte.

3. Du kan gennemskue forkortelserne for obskure fodboldhold, fordi du har hørt om dem så mange gange – og din kæreste bliver lige imponeret hver gang.

4. Jeres forhold bliver sat på standby, så snart der kommer nyt Fifa. ‘Vi ses bare om en måneds tid, skat!’

5. Der er kamp om fjernbetjeningen. Det er med at udnytte, så snart han går på toilettet, så du kan få lov at se tre minutter af noget, du rent faktisk gider at se. Der er så mange ting, som bliver en kamp, når du bor sammen med kæresten.

6. I har den store tv-pakke. Selvfølgelig!

7. Du spørger din kæreste, om hans hold har tabt, hver gang han virker trist. Og som regel er svaret ja.

8. Der bliver råbt fra stuen, og du ikke bemærker det. Så kunne du jo ikke lave andet end at blive forskrækket, for det sker, hver gang nogen scorer.

9. Du virkelig har gjort en indsats for at forstå reglerne. Men hvorfor skal offside-reglerne være så komplicerede? De mister altså fans på det der pjat!

10. Du har fået skæld ud flere gang. ‘Okay, undskyld, jeg gik forbi fjernsynet, da der blev scoret!’

11. Du kan synge med på fodboldsange. De fleste starter med noget a la ‘låå, låå, låå...’, så sværere er det så heller ikke.

12. Du har taget dig selv i at forsvare din kærestes yndlingshold. Det er jo det samme, som hvis de havde svinet ham til. Næsten.

13. Du har en fodboldtrøje. Og ja, det var en, du fik i kærestegave.

14. Du har lært at multitaske – hvilket betyder, at du kigger op fra din telefon, når nogen scorer, og din kæreste råber.

15. Din kæreste konstant tjekker resultater på sin telefon – så snart du har fået lokket ham væk fra fjernsynet. Der er mange dårlige vaner, som kan ødelægge jeres forhold.

16. Du har frosset mange gange på foldboldstadioner. Hvad gør man ikke for kærligheden?

17. I på ferier leder efter sportsbarer, hvor I kan se de vigtige kampe. Det er da også superhyggeligt at sidde på en mørk bar, når solen skinner.

18. Du af og til tvivler på, hvem din kæreste elsker mest. Fodbold eller dig?