Par ser fodbold
Er din kæreste en fodboldnørd?© iStock

19 ting, du kender, hvis du dater en fodboldnørd

Du har en fodboldtrøje. Og ja, det var en, du fik i kærestegave

6. juli 2021 af Tine Sandorf

1. Du har fra første date hørt om din kærestes yndlingshold. Og når din kæreste taler om holdet, bruger han eller hun betegnelsen ‘vi’. ‘Nej, skat, du er ikke en del af holdet – du er FAN af holdet!’

2. Hyggeaften betyder ‘der er fodbold i fjernsynet’-aften. Du havde nærmere forestillet dig en lækker middag – vel at mærke uden fjernsyn som baggrundsmusik! 

3. Du kan gennemskue forkortelserne for obskure fodboldhold, fordi du har hørt om dem så mange gange – og din kæreste bliver lige imponeret hver gang.

4. Jeres forhold bliver sat på standby, så snart der kommer nyt FIFA. ‘Vi ses bare om en måneds tid, skat!’

5. Der er kamp om fjernbetjeningen. Det er med at udnytte, så snart din kæreste går på toilettet, så du kan få lov at se tre minutter af noget, du rent faktisk gider at se. 

6. I har den store tv-pakke. Selvfølgelig!

7. Du spørger din kæreste, om hans eller hendes hold har tabt, hver gang din kæreste virker trist. Og som regel er svaret ja.

8. Der bliver råbt fra stuen, og du bemærker det ikke engang. Så kunne du jo ikke lave andet end at blive forskrækket, for det sker, hver gang nogen scorer.

9. Du har virkelig gjort en indsats for at forstå reglerne. Men hvorfor skal offside-reglerne være så komplicerede? De mister altså fans på det der pjat!

10. Du har fået skæld ud flere gang. ‘Okay, undskyld, jeg gik forbi fjernsynet, da der blev scoret!’

11. Du kan synge med på fodboldsange. De fleste starter med noget a la ‘låå, låå, låå...’, så sværere er det heller ikke.

12. Du har taget dig selv i at forsvare din kærestes yndlingshold. Det er jo det samme, som hvis de havde svinet din kæreste til. Næsten.

13. Du har en fodboldtrøje. Og ja, det var en, du fik i kærestegave.

14. Du har lært at multitaske – hvilket betyder, at du kigger op fra din telefon, når nogen scorer, og din kæreste råber.

15. Din kæreste tjekker konstant resultater på sin telefon – så snart du har fået lokket ham eller hende væk fra fjernsynet. 

16. Du har frosset mange gange på foldboldstadioner. Hvad gør vi ikke for kærligheden?

17. På ferier leder I efter sportsbarer, hvor I kan se de vigtige kampe. Det er da også superhyggeligt at sidde på en mørk bar, når solen skinner.

18. Du tvivler af og til på, hvem din kæreste elsker mest. Fodbold eller dig?

19. Søndage er helliget. Superligaen, Premier League, La Liga, Serie A... Behøver vi sige mere?