Få din kæreste til at gå pænere klædt – helt uden han opdager det

Han vil nok ikke takke dig for det, men du vil takke dig selv

30. oktober 2016 af Redaktionen

Nu er det slut med at såre din kærestes følelser og mandlige stolthed, når du vil ændre på hans stil og udseende. Du ved, bare en lillebitte smule... 

Vi har spurgt en række mænd, hvordan vi giver et skub i den rigtige retning på den diskrete måde, og det er der kommet følgende gode råd ud af:

1. Lad ham vide, hvad den trimmede behåring vil gøre for livet i dobbeltsengen 

Det er et spørgsmål om salgsteknik. Skab behovet, og du får en interesseret kunde! Når først du fortæller ham, hvad lidt mindre skægstubbe vil give af bonus, bliver han overtalt til at gribe skraberen.


2. Ros hvert eneste skridt, han tager mod en flottere krop 

Hvis du nogensinde har været på slankekur, og prøvet at smide nogle ekstra kilo, så ved du godt det her: Konstant opmuntring er nødvendigt! Bemærk hvert et lille vægttab eller hver en lille muskel, der bliver mere defineret.

3. Dine veninder skal rose ham 

Seriøst! Sig til dem, at de gerne må fortælle ham, at han ser godt ud. Du tænker måske, at det vigtigste er, at du synes, han er lækker – men det ved han godt. Hvis dine veninder roser hans tøj eller hår, får han blod på tanden. Ikke for at score dem, men for at blive mere attraktiv.

4. Ros ham, når hans outfit spiller

Du har sikkert en yndlingsskjorte, som du synes, han ser godt ud i. Hvis du vil opfordre ham til at købe mere af samme skuffe, så skal du smøre ekstra tykt på med komplimenterne, når han har den på. Det virker langt bedre end at kritisere hans mindre heldige tøjstykker...

5. Forkæl ham 

Alle elsker gaver og at blive forkælet. Så når du alligevel er ude med veninderne og shoppe, så overrask ham med en lækker ting til ham – afleveret med ordene: “Jeg så den og tænkte på, hvor lækker du ville se ud i den.” 


Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her