To kærestepar flytter sammen
Der er overraskende mange fordele ved at bo to kærestepar sammen. © Getty Images

6 gode grunde til, at du og din kæreste skal flytte sammen med jeres fælles vennepar

Grund nummer ét er skør – men SÅ vigtig

20. januar 2019 af Michelle Andersen

Har du og din kæreste nogensinde overvejet at flytte sammen med jeres fælles vennepar, som også er kærester? Måske er det mest dig selv og din veninde, som går og drømmer om et fælles tag over hovedet og hyggeaftener, som involverer vin, spil og god mad. Men der er altså ret god grund til at overtale fyrene også.

Se bare herunder, hvor vi har samlet seks gode grunde til, at du og din kæreste skal flytte sammen med jeres fælles vennepar. Der er nemlig nogle ret fede fordele ved at være fire om det hele. Og hey, vis så lige de her argumenter til de skeptiske mænd også – så kan det jo være, at det bliver en realitet en dag. 

1. Der er altid mindst én at se Netflix med

Jeps, uanset hvor fjollet den her grund end er, så er den altså sand – og vigtig! Hvis I alle fire bor sammen, betyder det, at der højst sandsynligt altid er mindst én hjemme, som du kan bingewatche de bedste serier på Netflix med – eller lave alt muligt andet med. Og det er altså ikke så dumt med evig underholdning. Vel? 

2. I kan hjælpe med at passe hinandens børn

Hvis I allerede har børn, så giver den her grund nok ret meget sig selv – for så ved I om nogen, hvor store tidsrøvere sådan nogle størrelser kan være. Men hvis I bor under samme tag alle fire, kan I hjælpe med at passe hinandens børn de dage, hvor der er brug for det. 

Og som bonus har børnene altid gode legekammerater, som de kan tilbringe masser af tid sammen med. Win

Hvis I endnu ikke har børn, men gerne vil have det på et tidspunkt, så finder I garanteret ud af, at det her argument faktisk giver rigtig god mening, den dag I står med jeres egen guldklump i armene...

3. I kan deles om de huslige pligter

Der skal gøres rent (i hvert fald en gang imellem), der skal handles ind, der skal betales regninger, der skal vaskes tøj, og der skal tømmes postkasse. Listen over kedelige, huslige pligter er ret lang, og derfor er det da vildt smart at være fire om den. Behøver vi at sige mere? 

4. I er fire om at betale de faste udgifter

Intet er jo gratis (desværre!), og regningen kan hurtigt ende med at blive en anelse dyr, når alle de faste udgifter er lagt sammen. Godt nok skal I garanteret også bruge flere penge i husholdningen, når I er fire, men I er altså også fire om at betale de kedelige regninger. 

Alt efter hvordan I vælger at organisere jeres økonomi, kan I ende med at have flere penge mellem hænderne hver måned, end det er tilfældet nu. Med fire indkomster er der trods alt lidt mere at rykke rundt med, end der er med to – eller én for den sags skyld. 

5. I kan bo sammen som par, uden at det virker alt for skræmmende

Det kan være et ret stort (og seriøst) skridt at flytte sammen med sin kæreste. Og hvis I endnu ikke har prøvet at bo sammen, så kan et kollektiv være en god måde at prøve det på.

Når I bor sammen med et andet kærestepar, får I nemlig stadig mulighed for at dele hjem og tage det næste skridt i parforholdet – præcis ligesom hvis I flyttede sammen alene. Fordelen ved at bo to par sammen er bare, at I stadig får følelsen af at have roommates – hvilket for nogle kan gøre hele ‘flytte sammen-situationen’ en anelse mindre skræmmende.

6. I kan lære af hinanden

Måske har det andet kærestepar en virkelig god måde at løse konflikter på? Det kan også være, at de synes, at I er rigtig gode til at give hinanden komplimenter? Uanset hvad det drejer sig om, så kan I lære af hinanden og inspirere hinanden til at blive endnu bedre kærester. Det lyder måske lidt cheesy – men det er sandt, og det er godt. 

Vigtige snakke 

Når alt dette er sagt, så er det selvfølgelig vigtigt, at I overvejer det nøje, inden I vælger at flytte sammen med et fælles vennepar. Der er mange vigtige snakke, som I er nødt til at tage – både to og to og alle fire.

Hvis I på forhånd laver regler for, hvordan I skal styre jeres økonomi, hvor meget privatliv I hver især skal have og alle de andre praktiske ting, så kan I højst sandsynligt undgå alt for mange uheldige konflikter og udfordringer. I skulle jo gerne forblive gode venner både før, under og efter kollektivet.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori