Kvinde | TV | Parforhold | Vin | Alkohol
© iStock

Hader du fodbold? Her er 7 gode grunde til, at du alligevel skal se det sammen med kæresten

Du får en undskyldning for at drikke vin på en onsdag

3. maj 2018 af Simone Overgaard Aaberg

1. Du ved, at han altid er meget nemmere at snakke med, hvis han får sin vilje. Du får ikke et meget bedre tidspunkt til at få fedtet et “skaaat, synes du ikke vi skulle købe de der rosa lysestager?“ ind. 

2. Der er stor sandsynlighed for, at du har mindst én godte at kigge på imens. Og vi taler altså ikke om din kæreste! 

3. Næste gang I er uenige om, hvad der skal ses i tv’et, så har DU kontrollen. Og så er han altså tvangsindlagt til at se Say Yes to the Dress. Det er jo relativt vigtigt, at han ved hvilke kjoler, du synes er flotte (så han kan begynde at spare op).

4. Som kompromis skal han massere dine fødder under hele kampen. Når han absolut VIL se på en masse mænd, der løber rundt og sparker til en bold, så må dine tæer også kunne tilfredstille hans fodfetish

5. Du kan undskylde dit impulskøb med: “Men skat, det var jo bare, fordi jeg blev inspireret af 7’erens røde støvler”. Godtager han den ikke, så piller du batterierne ud af fjernbetjeningen til næste kamp.

6. Der er tit alkohol involveret, når der ses fodbold. Og du behøver ikke nøjes med et glas, tag da en flaske — så bliver kampen formentlig også meget sjovere!   

7. Du kan imponere dine mandlige kollegaer på jobbet næste dag. “Ham Ronaldo var jo total offside!” Bare lad være med at nævne et tidspunkt, så burde du være good to go


Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.