Mand er frustreret over kvindes utroskab
© iStock

Har du været din kæreste utro? Denne reaktion kan du forvente

Læs her, om han tilgiver dig – eller forlader dig...

13. februar 2017 af Katrine Vendelbo

“SHIT!” er nok den første tanke, der falder dig ind, hvis du har trådt ved siden af og været sammen med en anden end din kæreste. Du rammes af en grum følelse af dårlig samvittighed over at have svigtet manden i dit liv, og tankerne begynder at myldre – tilgiver eller forlader han dig? 

Der er mange årsager til utroskab, og der findes ingen facitliste på, hvordan du eller din partner skal håndtere det efterfølgende. Men hvilken reaktion kan du egentlig forvente fra din mand, efter du har haft et sidespring?

Hvad synes mændene? 

På vores forum Hvad synes mændene? kan du stille åbne spørgsmål til mændene om alt mellem himmel og jord. Der er uden tvivl nogle ting, vi ikke heeeelt forstår, når det gælder de kære mænd – og hvem andre end mændene selv kan gøre os klogere?! 

I forummet forsøger en af vores læsere at få svar på, hvordan mænd vil reagere på utroskab: 

“Ville du tilgive din kæreste, hvis vedkommende havde været dig utro, men virkelig fortrød det?” 

Mændene havde 5 svarmuligheder, og her kan du se, hvordan de 3375 svar er fordelt:

Diagram | "Hvad synes mændene" | "Ville du tilgive utroskab?"
© Hvad Synes

Lidt under halvdelen af mændene er rimelig klar i mælet, og mener bestemt ikke, at utroskab kan tilgives. Uanset om du fortryder big time, er utroskab utilgiveligt i disse mænds øjne. 

Lidt under en tredjedel af mændene mener dog, at det afhænger af utroskabens karakter. Et kys kan tilgives – men så heller ikke mere end det...

Knap 16 procent af mændene – altså hver sjette – ville derimod tilgive, hvis du inderligt fortrød dit sidespring. 

Hvis du har været din kæreste utro, men virkelig fortryder og ønsker tilgivelse, er der altså håb forude, hvis du er så heldig at have en meget forstående mand. Herefter handler det for alvor om at rumme hans følelser og genskabe den tillid, som er blevet brudt.

Har du et spørgsmål til mændene?

Er der et eller andet, du undrer dig over, som kun hankønnet kan give dig svar på? Stil spørgsmålet i Womans forum, hvor du også har mulighed for at stille ekstra spørgsmål eller kommentere på mændenes svar. Ellers kan du læse andre kvinders spørgsmål og blive lidt klogere på, hvad mænd er for en størrelse. 

Vil du ikke risikere at gå glip af de nyeste artikler om kærlighed og parforhold?