© iStock

Hjælp med ugens dilemma: “Skal jeg sige, jeg har været utro?”

Deltag i debatten på Womans forum

15. november 2015 af Kathrine Priergaard Lund

“Hej alle. 

Jeg har en rigtig dejlig kæreste, som jeg er super glad for. Vi har det godt sammen, og jeg kan se en fremtid for os – ergo han er den eneste, jeg vil have.

Før jeg var sammen med min nuværende kæreste, var jeg sammen med min ekskæreste – som jeg var utro over for. Jeg elskede ham ikke, men havde stadig dårlig samvittighed. 

Jeg har tit tænkt på, om hvis man er utro en gang, så gør man det igen. Jeg er bare stærkt overbevist om, at det ikke sker for mig, da jeg elsker min kæreste så højt, som man nu kan elske et andet menneske.

Jeg er bare i tvivl, om jeg skal fortælle min kæreste, at jeg var min ekskæreste utro. Det nager mig, at jeg ikke fortæller det, men er samtidig i tvivl, om det er nødvendigt. At det bare gør ham usikker på mig - eller han ikke kan leve med det, og dropper mig. 

Min kæreste er kommet godt ind i min vennekreds, og jeg er derfor også bange for, at han får det at vide den vej. Jeg har sagt til mine venner, at min kæreste ved alt om min fortid, og de i en eller anden sammenhæng nævner det, måske i fuldskab. Er det så bedre, jeg fortæller det? Eller skal jeg bare holde mund? Hvad mener I?

Jeg har været sammen med min kæreste i et halvt år.“

Nila

Deltag i debatten her

Læs også: "Hjælp: “Hvornår er vi kærester?"

“Jeg er i præcis samme situation som dig - og jeg vælger ikke at sige noget. Jeg ville aldrig være min nuværende kæreste utro, og så er der ingen mening med at fortælle ham om det og skabe tvivl.”

Smilsmittermeget

“Det kan jeg godt forstå du er i tvivl om du skal sige, for kan godt forstå du ikke har lyst til at "holde det hemmeligt", men samtidig også for hans reaktion.

Jeg ville være for bange for at det skabte unødvendig tvivl, men prøv at vend den om og tænk om du ville se anderledes på din kæreste, hvis han fortalte dig det samme? Hvis det nager dig for meget, ville jeg dog fortælle det, så må din kæreste også stole på at du aldrig ville gøre det samme mod ham. ”

Anoano

Deltag i debatten her

Læs også: Hjælp: "Jeg læste min kærestes beskeder"