"Hjælp, min kæreste vil ikke have sex med mig"

"Hvorfor holder han sig tilbage?"

27. september 2016 af Amanda Vejle

"Min kæreste vil ikke have sex med mig. Jeg havde min hånd i hans bukser, vi snavede og han sagde at han var ved at komme, men at vi skulle vente til en anden gang. Jeg forstår ikke at han vil stoppe lige før han kommer? Han vil heller ikke have sex, og begrunder det med at han "ikke har travlt". Jeg vil ikke selv mene, at jeg har travlt, men vi har været sammen i 3 måneder og jeg forstår det ikke? Han vil ikke uddybe det"
- Mette94, 22

Sex kan være et svært emne at tale om. Specielt hvis du ikke føler sig tryg i den situation, du befinder dig i. Men hvad gør du, hvis den person der burde føle sig allermest tryg i dit selskab, ikke vil tale med dig om de problemer, I oplever i soveværelset? En kvindelig læser har spurgt mændene om råd på hvadsynes.woman.dk, læs med og hør hvordan mændene forklare om deres tilbageholdenhed, når det kommer til sex – og hvad det kan betyde.  

Har du et spørgsmål?

Brænder du inde med dit eget spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål.