© Getty Images

I ny podcast er vi fluen på væggen, når to mænd taler (helt åbent) om det åbne forhold

Hvilke regler eksisterer i et åbent forhold? Og kan du være utro i et åbent forhold? En podcaster undersøger sagen i dette pilotafsnit!

1. december 2020

Zara Wali er podcaster og har blandt andet stået bag podcasten Ubesvaret opkald. Nu er hun tilbage med et nyt show, som har fået navnet Tro, håb og ærlighed, og her dykker hun ned i forskellige former for kærlighedsforhold. Zara er på jagt efter ærligheden og sætter en række mænd til at snakke om, hvad de egentlig mener, tænker og føler. 

Pilotafsnit om det åbne forhold

I pilotafsnittet besøger Zara skuespiller Christian Gade og instruktør Johan Knattrup til en snak omkring det åbne forhold. Hvilke regler eksisterer i et åbent forhold? Kan du være utro i et åbent forhold? Og handler et åbent forhold om at give eller tage?

Vi på redaktionen synes, at det er nogle interessante spørgsmål, og derfor har vi ladet Zara udkomme med sit pilotafsnit i et eksklusivt samarbejde med os.

Hør podcasten

Vi håber, du vil lytte med, og vi bliver glade, hvis du vil give din feedback. Giv en anmeldelse eller en kommentar, som kan hjælpe Zara videre med projektet.

Podcasten kan findes på Spotify eller Apple Podcast. Du kan også lytte til den herunder. 

God fornøjelse!