Ensom kvinde
© iStock

“Jeg er dybt ulykkelig, men jeg føler ikke, at jeg kan gå fra ham”

Vores kære læser er i tvivl – skal hun følge sin hjerne eller sit hjerte?

19. marts 2017 af Amanda Vejle

En læser har bedt om hjælp fra kvinderne på Womans forum, fordi hun er ulykkelig over den uventede drejning, hendes forhold har taget. 

Se hendes indlæg herunder og et af de gode råd, hun fik med på vejen.

Hvis du har gode råd, så deltag i ugens dilemma, og hjælp hende og andre kvinder på Womans forum.

Deltag i ugens dilemma her. 

“Siden vi flyttede sammen, har jeg ikke været forelsket i ham”

“Kære Woman. 

Jeg er nu i 3. år af mit parforhold med min kæreste. Vi flyttede for et års tid siden til København sammen, hvor vi nu bor i den skønneste andelslejlighed. Det er ham, der har taget lånet til lejligheden, og det er ham, der tjener de fleste penge. 

Jeg har fået mit absolut drømmejob herovre, som jeg er super heldig at have fået, og vil så nødigt give slip på det. Jeg flyttede, fordi at jeg gerne vil uddanne mig herovre, men måske havde jeg lidt for travlt?

Det har været noget af det sværeste for mig at flytte væk, da jeg har efterladt min familie, mine venner og alt, jeg holder af. Han har alle sine venner herovre, men jeg har ingen overhovedet, og jeg svinger ikke så godt med hverken hans venner eller deres kærester.

Jeg har, siden vi flyttede sammen, ikke følt mig forelsket i ham længere, han kan ikke forstå, at jeg har det hårdt, han er næsten aldrig hjemme, og jeg er bare rigtig ulykkelig. Men jeg føler ikke, at jeg kan forlade ham, da han så kommer til at stå alene med en kæmpe gæld for lejligheden.

Det vil også betyde, at jeg vil flytte tilbage til min hjemby, forlade mit drømmejob og tage tilbage til en by, hvor der ikke er nogen uddannelser inden for hvad jeg gerne vil.

Jeg har desværre længe været forelsket i en af mine venner fra min hjemby. Vi kalder os for venner, men jeg har lige siden jeg så ham været helt fortabt i ham, men jeg ved ikke, om han kan lide mig på den måde. Han trækker derfor også meget i min overvejelse om at forlade min nuværende kæreste. Skal jeg følge mit hjerte eller min hjerne?”

- sommer96

Deltag i ugens dilemma her. 

“Forklar ham, hvordan du har det”

“Ud fra dit navn (sommer 96) vil jeg skyde på, at du er 21 år? Come on det er alt for tidligt at sætte sig selv i situationer, som man ikke føler sig tilpas i. Du skal leve dit liv, du skal springe ud i ting og prøve dig frem.

Efter min mening har du to muligheder:

1) Sæt dig ned med kæresten – forklar ham, hvordan du har det, forklar at du føler dig ensom og langt væk hjemmefra. Sig, hvad du har behov for, og stil det som krav – for JA det er ok at stille krav til en partner... Det kan jo være dine følelser for ham dukker op, hvis I tilbringer mere tid sammen.

2) Tag springen og gå fra ham. Forklar ham hvorfor, og tilbyd evt at du i en periode vil fortsætte med at betale for lejligheden, så han evt kan søge efter noget andet og sælge andelslejligheden.

I min verden er den bedste fremgangsmåde nok at forsøge med nr. 1, og virker det ikke, jamen så gå til nr. 2 og kom videre.”

- Allie00

Deltag i ugens dilemma her.