Kvinde og mand på en seng, der ikke taler sammen
© iStock

“Jeg føler, jeg står i lort til halsen, og jeg er desperat efter nogle gode råd”

Vores kære læser har virkelig brug for hjælp

5. februar 2017 af Amanda Vejle

En læser har bedt om hjælp fra kvinderne på Womans forum, fordi hendes forhold kun er gået én vej, siden hun flyttede samme med sin kæreste – og det er ned. Hun er fortvivlet og ked af det, og hun ved ikke, hvad hun skal gøre. 

Se hendes indlæg og et af de gode råd, hun fik med på vejen, herunder.

Hvis du har gode råd, så deltag i ugens dilemma, og hjælp hende og andre kvinder på Womans forum.

Deltag i ugens dilemma her. 

“Han skubber mig væk og kalder mig sindssyge kælling”

“Hej kvinder.

Jeg har været sammen med min kæreste i snart halvandet år, og vi har indtil for nylig haft et fantastisk forhold. Men i november flyttede vi sammen og siden da er det gået ned ad bakke. Vi skændes rimelig tit, vi har intet sexliv og han snakker rigtig grimt til mig. Så sent som i går var han lige pludselig sur, da vi skulle til at sove, så jeg spurgte ham, hvad der var galt, hvortil han svarede “Jeg gider bare ikke snakke med dig” – og jeg havde INTET gjort!

Jeg spurgte så hvorfor han ikke gad det, da jeg undrede mig over, hvorfor han nu ikke gad det. Jeg prøvede at være kærlig og holde lidt om ham, men lige pludselig skubber han mig bare væk og kalder mig “sindssyge kælling”, som han i øvrigt gør ret tit. 

Jeg blev selvfølgelig enormt ked af det og var meget uforstående. Han gik ud i sofaen for at lægge sig til at sove, men jeg er sådan indrettet, at jeg ikke kan sove efter skænderier, så ville lige have trådene redt ud. Men det var han ikke interesseret i og bad mig bare om at skride. Vi har stadig ikke sagt et ord til hinanden i dag, og jeg tænker at tage hjem til min familie senere, så jeg kan blive fri for det. 

Dilemmaet ligger i, at der også er noget inde i mig, der virkelig holder fast i ham, fordi vi har så mange minder sammen, og der er en tryghed i at vide, at jeg har ham. Derudover har jeg også meget lavt selvværd og tænker: ”Han er jo den eneste, der vil have mig. Jeg finder aldrig en anden, hvis jeg går fra ham.” Jeg har heller ikke råd til at bo i den nye lejlighed, hvis vi går fra hinanden – men det vil knuse mit hjerte at flytte herfra, for jeg er faldet så godt til, og det er umuligt at finde noget andet. 

Så jeg føler lidt, jeg står i lort til halsen. Ved ikke, hvad jeg skal gøre, men kan mærke, at jeg ikke længere er forelsket i ham. Men jeg har heller ikke lyst til at miste ham helt. Håber I kan hjælpe, jeg er ret desperat efter nogle gode råd. 

Tak”
- ettoks

Deltag i ugens dilemma her. 

“Du fortjener bedre end ham”

“Han lyder som om han virkelig har et problem. Ja undskyld, men at pludselig "lange" ud efter dig, når du intet har gjort – det er ikke normalt. 

Kender også mange, der har sagt “Jeg finder ikke en anden, for der er ikke nogen der vil have mig”, men når de så er smuttet fra den "voldelige" fyr og fundet sig selv igen og fået selvværd – så har de fundet prinsen på den hvide hest, som virkelig har været der for dem. 

Du fortjener bedre end ham.”
- Noora123

Deltag i ugens dilemma her. 

Læs mere fra samme kategori