"Jeg var meget sårbar, da jeg mødte min kæreste – nu skal vi giftes, men jeg er i tvivl!"

En modig læser søger svar på Woman-debatten

4. september 2016 af Redaktionen

Hej alle I skønne kvinder.

Jeg har alvorligt brug for jeres hjælp, da jeg står til at skulle giftes med min kæreste i februar 2017.

Min kæreste og jeg har været sammen i et halvt år - Han er 24 og jeg er 20. Vi er begge godt klar over, at vi er meget unge og kun har været sammen i et halvt år, men intet har føles mere rigtigt end dette. Med tidligere kærester har jeg aldrig kunne drømme om ægteskab og børn, men med ham føles alt bare rigtigt. Tanken om at skulle føde vores børn gør mig lykkelig indeni og jeg ser frem til vores fremtid sammen.

Deltag i ugens dilemma lige her

Omkring den tid min kæreste og jeg fandt sammen, gik min mor bort. Hun tabte kampen mod kræften og tabet af hende, fik mig til at knytte mig endnu mere til min kæreste og han har været en fuldstændig fantastisk støtte. Alt virker udadtil perfekt og idyllisk, men den sidste måneds tid er jeg rendt ind i et stort problem; Jeg føler ikke længere noget når jeg er sammen med ham. Når vi er væk fra hinanden savner jeg ham voldsomt og har lyst til at være sammen med ham lige her og nu, men når vi så endelig er sammen, så føler jeg ikke rigtig noget indeni; Hverken når vi kysser, putter eller har sex.

Det frustrerer mig voldsomt eftersom han har været på knæ og jeg sagde ja med alt den glæde min krop kunne rumme. Og jeg er især frustreret over hvorfor, jeg ikke længere føler noget i hans nærvær. Han har også godt kunne mærke til det, hvilket gør min frustration endnu større for jeg ønsker for alt i verden ikke at såre den mand, der har elsket mig højest her i livet. Og selvom jeg har fortalt ham hvordan det hang sammen i håb om, at vi sammen kunne finde en løsning på det, så er vi bare ikke kommet tættere på en konklusion.

Deltag i ugens dilemma lige her

Jeg har nogle forskellige idéer til hvorfor dette er sket, men jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal tro;

1) Efter min mors død har jeg været meget følelsesmæssigt ustabil og jeg ved ikke, om jeg blot er inde i en periode, hvor jeg ikke føler så meget og dette viser sig så lige nu.

2) Han har en tendens til at have store humørsvingninger. Ikke som i, at han bliver vred eller aggressiv, men han er rigtig tit i dårligt humør. Det er et problem han altid har haft, da han er meget letpåvirkelig, så hvis der fx. har været dårlig stemning på hans arbejde, så kan han komme lidt småsur hjem. Vi har snakket om dette rigtig mange gange, da jeg ikke kan holde til aldrig at vide, om jeg får en glad eller sur kæreste hjem og han siger gang på gang, at han nok skal arbejde på det, men jeg ved ikke om hans konstante humør-skift har fået mig til at tage følelsesmæssigt afstand til ham for at undgå at såre mig selv?

3) Den sidste grund er min værste frygt; Jeg har bare ikke nogle følelser for ham længere.

Min kæreste og jeg har boet sammen stort set hele vores forhold og det er gået vidunderligt, vi er næsten som et power couple! Men alligevel går jeg og sukker efter at være sammen med andre og det er endda kommet så vidt, at jeg har haft en profil på en dating-side (som jeg dog slettede efter 5. min igen af dårlig samvittighed) og jeg har kigget efter andre lejligheder.

Deltag i ugens dilemma lige her

Jeg er bare så dybt forvirret, for jeg kan mærke min kærlighed til ham når vi ikke er sammen og jeg glæder mig som en sindssyg til vores fremtid, men jeg er også dybt frustreret over de manglende følelser når vi så endelig er sammen og jeg ved ærligt talt ikke hvad jeg skal gøre.

Er der nogen der kan hjælpe mig?

- Nadia_Nielsen1155129287

Deltag i ugens dilemma lige her

“Jeg synes det lyder som om at det er gået alt for stærkt i jeres forhold og at i har valgt at blive gift alt for tidligt, for det synes jeg godt nok i har! :) altså når man er 20 kan man godt være heldig at møde livets kærlighed, men man kan også være ligeså uheldig at det bare ikke går. Det synes jeg i hvert fald ikke altid man ved efter bare 6 måneder. 
Altså jeg synes nu egentlig det er meget normalt at sommerfuglene går væk og det bliver hverdag når man har boet sammen i et stykke tid. Det er altså bare noget man må vænne sig til. Selvfølgelig skal man stadig være glade for hinanden og have lyst til at være sammen, men jeg synes at med tiden bliver den første forelskelse afløst af en nærhed og en intimitetet der er noget lidt andet.

Jeg synes at du skal udskyde jeres bryllup. Altså jeg synes virkelig ikke at du skal gifte dig med en du er så usikker på. Jeg tror altid man har sine tanker før man skal giftes, men jeg synes virkelig ikke at i har været sammen ret længe. Jeg synes i skal tage jer tiden til at lære hinanden rigtigt at kende før i siger ja til hinanden, især når du er i tvivl.”

Deltag i ugens dilemma lige her

Læs mere fra samme kategori