© iStock

Kærlighed ved første blik – ja, det kan ske!

"Du møder en kæreste, når du mindst venter det." Yeah right, hvor? Hør Søren og Karens romantiske love story fra et tilfældigt møde

4. august 2015 af Redaktionen

Hvor så I hinanden første gang? 

Karen: “I gågaden. Jeg var faktisk på vej ned for at mødes med en anden mand, jeg havde flirtet lidt med.” 

Søren: “Helt præcis hvor på gaden det var, er jeg ikke klar over, men jeg var i hvert fald faret vild.”

 

Hvordan fik I kontakt?

Søren: “Jeg så Karen komme gående og syntes, hun så rigtig sød ud. Så jeg stoppede hende og spurgte om vej. Jeg havde det bare sådan, at ‘hende må jeg tale med’. Det, at jeg var faret vild, var en god mulighed for at komme i kontakt med hende.”

Karen: “Lige pludselig stod den her høje, flotte mand foran mig. Jeg fortalte ham, hvilken retning han skulle gå, men så begyndte han at spørge lidt ind til, hvor jeg var på vej hen. Og så var det, at jeg kom til at tænke på, at det kunne være hyggeligt, hvis han gik med mig.”

Søren: “Jeg var helt klar på ideen. Det signalerede, at hun også var interesseret i mig.”

 

Læs også: Sådan får du kærligheden til at blomstre igen

Men Karen var jo på vej på en anden date! Hvad skete der så? 

Søren: “Vi gik ind et sted for at få en øl. Vi snakkede længe, og det blev også til lidt kysseri.”

Karen: “Pludselig fik jeg en sms fra ham, jeg oprindeligt skulle mødes med, hvor der stod: ‘Der er vist en, der er kommet mig i forkøbet’. ‘Åh nej’, tænkte jeg, og så tog jeg hjem, men inden da nåede vi at bytte numre.”

 

Læs også: 13 tegn på, at du er forelsket

 

Hvad tænkte I om hinanden? 

Søren: “Det allerførste, jeg tænkte om Karen, var, at hun så rigtig, rigtig sød ud — og at hun kunne hjælpe mig med at finde vej.” 

Karen: “Lige da vi stod der på gaden, havde jeg nok ikke nogen forhåbninger om, at det skulle blive til noget. Men jeg ville virkelig gerne lære ham at kende og finde ud af, hvad der gemte sig inde bagved.”

Hvornår vidste I, at det var mere end en tilfældig flirt?

Karen: “Vi boede i hver vores ende af landet, så jeg måtte finde ud af, om jeg skulle tage over og besøge ham, og om jeg overhovedet havde tid til det. Men det fandt jeg hurtigt ud af! Det gjorde vi begge to, så allerede der vidste vi, at der var mere i det.”

Søren: “Vi mødtes nytårsaften næsten to uger efter vores første møde. Jeg havde lyst til at snakke mere med Karen og fornemmede hurtigt, at det var gensidigt. Siden har vi talt sammen næsten hver dag, så det gik faktisk ret hurtigt.”

 

Hvad er fordelen ved, at I har mødt hinanden på den måde? 

Søren: “Det var meget impulsivt. Jeg fulgte mine instinkter.”

Karen: “For mig er det også spontaniteten og eventyret. Han kom jo nærmest ridende ned ad gaden som prinsen på den hvide hest. Man kan godt sige, at det var kærlighed ved første blik.”

 

Bragt første gang i Woman nr. 136.