Blake Lively og Ryan Reynolds
Aldersforskellen på 11 år er tilsyneladende ikke noget problem for det her kendis-par. © Wenn

9 kendte par, som har fundet hinanden på trods af aldersforskellen

Hollywood beviser, at kærlighed ikke har nogen alder

17. januar 2019 af Michelle Andersen

En ny undersøgelse fra datingappen Happn viser, at danske singlekvinder foretrækker at netdate mænd, som I gennemsnit er enten syv år ældre eller fire år yngre end dem selv. Det tyder altså på, at vi kvinder ikke lægger så meget vægt på, hvilket årstal der står på vores partners fødselsattest...

Og blandt Hollywoods største stjerner blomstrer kærligheden da også på trods af store aldersforskelle. Se bare herunder, hvor vi har samlet ni kendte par, som har fundet hinanden og kærligheden på trods af, at de er født i forskellige årtier. 

1. Ian Somerhalder og Nikki Reed 

Ian Somerhalder og Nikki Reed
Ian Somerhalder og Nikki Reed. © Wenn

10 års aldersforskel 

Vi er ret vilde med vampyr-universer, og derfor er vi altså også ret vilde med det her flotte par. Ian Somerhalder, som vi især kender fra The Vampire Diaries, har nemlig fundet sammen med den 10 år yngre Twilight-stjerne Nikki Reed. Parret blev både forlovet og gift i 2015, og to år senere kom deres første barn til verden. 

2. Lady Gaga og Christian Carino 

17 års aldersforskel

32-årige Lady Gaga, som for nylig har imponeret os med sin vanvittige stemme i filmen A Star Is Born, har netop offentliggjort sin forlovelse med den 17 år ældre Christian Carino. Parret har datet siden februar 2017. Her ser kærligheden altså ud til at blomstre for fuld kraft på trods af aldersforskellen. 

3. Beyoncé og Jay-Z

Beyoncé og Jay-Z
Beyoncé og Jay-Z. © Wenn

12 års aldersforskel

Beyoncé og Jay-Z er i sandhed et power couple. Parret begyndte at date, da Beyoncé var blot 19 år gammel. Jay-Z var til gengæld 31 år på det tidspunkt. Men trods aldersforskellen satte parret altså ‘a ring on it’ ved et tophemmeligt bryllup i 2008. Sammen har de datteren Blue og tvillingerne Sir og Rumi. 

4. Matthew McConaughey og Camila Alves

Matthew McConaughey og Camila Alves
Matthew McConaughey og Camila Alves. © Wenn

13 års aldersforskel

Lækre McConaughey (som vi blandt andet savler over i Magic Mike) mødte modellen Camila Alves, da hun var blot 23, og han var 36 år. Ifølge McConaughey selv var han faktisk slet ikke på udkig efter kærlighed på det tidspunkt, de mødtes – men selv ikke den lækreste mand kan åbentbart stå imod, når kærligheden rammer. Parret blev gift i 2012, og de har tre børn sammen. 

5. Mary-Kate Olsen og Olivier Sarkozy

Mary-Kate Olsen og Olivier Sarkozy
Mary-Kate Olsen og Olivier Sarkozy. © Wenn

17 års aldersforskel

Den altid smarte Mary-Kate Olsen var blot 25 år, da hun begyndte at date den 42-årige franskmand Olivier Sarkozy. I 2015 forevigede det forelskede par deres kærlighed ved et privat (og hemmeligt) bryllup. Parret er stadig sammen i dag – de er altså endnu et bevis på, at kærlighed sagtens kan blomstre trods aldersforskellen. 

6. Heidi Klum og Tom Kaulitz 

Heidi Klum og Tom Kaulitz
Heidi Klum og Tom Kaulitz. © Wenn

17 års aldersforskel

Topmodellen Heidi Klum og Tom Kaulitz fra Tokio Hotel (som er på listen over de boybands, vi (næsten) helt har glemt) er faldet pladask for hinanden på trods af aldersforskellen på 17 år. Klum, som har fire børn, har rundet 45 år, men alderen udgør altså ikke nogen hindring for at date Tom Kaulitz, som bare er 29 år. 

7. Megan Fox og Brian Austin Green 

Megan Fox og Brian Austin Green
Megan Fox og Brian Austin Green. © Wenn

13 års aldersforskel

Megan Fox var kun 18 år gammel, da hun første gang mødte Beverly Hills 902010-stjernen Brian Austin Green, som på det tidspunkt var 30 år. Aldersforskellen var heldigvis ikke nogen forhindring, for parret har nu været gift i hele 13 år(!), og undervejs er tre børn kommet til. 

8. Blake Lively og Ryan Reynolds

Blake Lively og Ryan Reynolds
Blake Lively og Ryan Reynolds. © Wenn

11 års aldersforskel

Blake og Ryan er altså også et af Hollywoods sødeste power couples, hvis du spørger os! Og så er de faktisk også ét af de par, som blev smaskforelskede, mens de lavede en film sammen – de mødtes nemlig på settet til filmen Green Lantern (2011), hvor Blake Lively kun var 22 år og Ryan Reynolds var 33. Men aldersforskellen var altså ingen hæmsko for deres kærlighed – og det er vi faktisk ret glade for! 

9. Leonardo DiCaprio og Camila Morrone 

Leonardo DiCaprio og Camila Morrone
Leonardo DiCaprio og Camila Morrone. © Wenn

23 års aldersforskel

43-årige DiCaprio (som vi stadig synes er en vanvittigt lækker sag!) har siden december 2017 datet den 23 år yngre model Camila Morrone. Selvom vi er en anelse misundelige på Morrone, fordi hun får lov at dele seng med labre DiCaprio, så synes vi alligevel, at det virker som et ret sødt kendis-match.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori