© iStock

Kvinderne spørger: "Kan aldersforskellen til min partner blive for stor?"

Se svarene her

2. december 2015 af Kathrine Priergaard Lund

“Både til mænd og kvinder: ville I have et problem med at have en 10-12 år yngre/ældre kæreste? Hvor går jeres max grænser for forhold?”

Camilla, 20 år

“Afhænger af kemien. Hvis man har det rart sammen, er alderen vel ikke så vigtigt. Men der kan selvfølgelig være tidspunkter i livet, hvor en stor aldersforskel kan være problematisk, f.eks mht. børn..”

Mand

“Jeg er en 24-årig kvinde, der i 3 år har dannet par med en fyr på 34. Jeg ser intet problem i 10-12 års forskel, hvis man passer sammen mentalt. Det skal naturligvis også være inde for lovens grænser. Jeg ville personligt aldrig date én, der var mere end 2-4 år yngre end mig selv. Og jeg er ikke engang sikker på, at jeg i det hele taget VILLE date en yngre fyr. Min erfaring er, at jeg simpelthen er for gammel mentalt til yngre fyre. Jeg har altid haft det bedst med fyre, der er ældre end jeg selv.”

Maja, 24 år 

Se her, hvordan andre har det med, at der er stor aldersforskel til en partner

Brænder du inde med et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål.

Vil du læse endnu mere om mænd og kærlighed?

Læs mere fra samme kategori