Mænd fortæller: Hun knuste mit hjerte

Hvordan er ulykkelig kærlighed for mænd? Se med her

4. januar 2016 af Kathrine Priergaard Lund

“Har I nogensinde været ulykkeligt forelsket? Min fornemmelse er, at det oftest er mænd, der afviser. Og så ville jeg høre, om I også har dage, hvor I ikke kan stå ud af sengen, eller hver gang en telefon bipper, så håber I det hende/ham. Går I i seng og går over hver detalje, der kunne være ændret? Eller er det bare os piger? Kan slet ikke forestille mig, fyre også kan have det sådan. Tak på forhånd.”

Lina, 25 år

 

“Jeg tror desværre er det er på samme måde for begge køn, jeg kan i hvert fald genkende mig i ovennævnte da min eks-kæreste gennem 5 års forhold slog op med mig.”

Rasmus, 28 år 

“Ja det har jeg og er stadigvæk. Hun fortalte mig, at vi skulle tage det stille og roligt, så det var hende, der spurgte, om vi skulle være kærester. Da vi havde været sammen i 2 måneder, så slog hun op, fordi hun ikke var klar til det.

Det er 4 måneder siden, og jeg tænker stadigvæk på hende hver dag. Total håbløs forelsket – det sker dog ikke hver gang.”


Simon, 21 år

Se her, hvor mange andre mænd der har prøvet at være ulykkeligt forelsket

Brænder du inde med et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål.

Vil du læse mere om mænd og kærlighed?